Έβαλε στο στόχαστρο παίκτη που ήθελε ο Μάρκο Σίλβα

Πριν από δύο χρόνια ο Αντονί Μουνιέ φλέρταρε με τον Ολυμπιακό του Σίλβα και τώρα είναι υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την "Corriere dello Sport".

Bologna's Anthony Mounier controls the ball during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Bologna's Anthony Mounier controls the ball during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni) AP

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την περίπτωση του Εμανουέλ Ινσούα από την Ουντινέζε για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ, ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Νίκλας Χουλτ, όμως δεν είναι αυτός ο μοναδικός στόχος των "πρασίνων".

Τουλάχιστον σύμφωνα με την " Corriere dello Sport", που αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο 29χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι για την Μπολόνια και ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος σύλλογος που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

"Ο Γάλλος winger έφτασε πριν από δύο καλοκαίρια από την Μονπελιέ με μεγάλες προσδοκίες που επιβεβαιώθηκαν την πρώτη σεζον (με 30 παιχνίδια και 4 γκολ στο Καμπιονάτο) όμως τη δεύτερη σεζόν βρήκε ελάχιστο χώρο τόσο στην Μπολόνια όσο και στην Αταλάντα, στην οποία πήγε δανεικός τον Ιανουάριο.

Επέστρεψε στην Αιμιλία αλλά ο Μουνιέ είναι έτοιμος να φτιάξει ξανά τις βαλίτσες του, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντοναντόνι. Ο πρώτος σύλλογος που έδειξε ενδιαφέρον για τον 29χρονο ήταν ο Παναθηναϊκός που εξετάζει την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει πάντως ετήσιο κασέ ύψους 600.000 ευρώ ενώ η Μπολόνια ζητάει μόλις 200.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Εν τω μεταξύ ο μάνατζερ του παίκτη διατηρεί επαφές με αρκετούς συλλόγους της Ligue 1 που γνωρίζουν τον Μουνιέ, αφού έχει περάσει από Λιόν, Νις και Μοντπελιέ", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Photo Credits: AP Photo/Gianfilippo Oggioni

News 24/7

24MEDIA NETWORK