Έχει ήδη γίνει ραντεβού Αλαφούζου με Δώνη - Νταμπίζα

Η προετοιμασία της "επόμενης μέρας" στο αγωνιστικό του ΠΑΟ, η πρόταση του μεγαλομετόχου προς την "Pan Asia" για τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος, η κουβέντα με τον Ουζουνίδη, ο Καραγκούνης και ο ρόλος του Γκραντ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Έχει ήδη γίνει ραντεβού Αλαφούζου με Δώνη - Νταμπίζα

Οι "ζυμώσεις" που γίνονται στον Παναθηναϊκό γύρω απ' την "επόμενη μέρα" του συλλόγου είναι πολύπλευρες κι "ακουμπούν" ως έναν βαθμό και το αγωνιστικό σκέλος, μολονότι αυτή τη στιγμή έχει δοθεί προτεραιότητα στον οικονομικό και νομικό έλεγχο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από λίγες ημέρες, προτού γίνει το τελευταίο ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο νυν μεγαλομέτοχος του "τριφυλλιού" έκανε κοινό ραντεβού με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, εξετάζοντας την προοπτική συνεργασίας τους με τους "πράσινους".

Στη συνάντηση που έγινε στο κανάλι του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, ο Νταμπίζας έδειξε απόλυτα θετικός σε ενδεχόμενη νέα συνεργασία του με το "τριφύλλι", ενώ ο Δώνης -αν και είχε κάποιους ενδοιασμούς ως προς το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση συνολικά γύρω από το ιδιοκτησιακό (αλλά και το τι πλάνα θα είχε για την ομάδα μία νέα διοίκηση)- έφυγε απ' τη συνάντηση με θετική διάθεση.

Βεβαίως, μέχρι το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική συμφωνία με τους δύο, υπολείπονται ακόμη αρκετά βήματα, αφού τον... τελευταίο λόγο -συνολικά γύρω απ' το αγωνιστικό- θα τον έχει πιθανότατα η "Pan Asia" ως εν δυνάμει αγοραστής της ΠΑΕ.

Τα ονόματα τόσο του Νταμπίζα όσο και του Δώνη τέθηκαν επί τάπητος απ' την πλευρά Αλαφούζου στη συνάντηση που είχε με τον Πιεμπονγκσάντ, με την υποσημείωση πως είναι "διαθέσιμοι" για να στελεχώσουν την ομάδα της "επόμενης μέρας" και πως "θα χρειαστεί να μπουν στην ομάδα ικανοί άνθρωποι που γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός κι έχουν αντίστοιχο "γκελ" στον κόσμο".

Η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ δεν απέρριψε την προοπτική, συμπεριλαμβάνοντας τα ονόματα των Νταμπίζα, Δώνη στη "λίστα προεργασίας" της "επόμενης μέρας", μαζί με κάποιες άλλες περιπτώσεις (υποψήφιων προπονητών και τεχνικών διευθυντών) που έχουν εξετάσει αντίστοιχα απ' την πλευρά τους.

Υπάρχει πάντως, ξεκάθαρη διάθεση απ' την πλευρά της "Pan Asia" να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες (απ' τη στιγμή που ολοκληρώνεται η σεζόν) συνάντηση από δικό της άνθρωπο ΚΑΙ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για να συζητήσουν τη δική του προοπτική. Έχει γίνει ήδη μία πρώτη προσέγγιση κι όλα (και για όλους) είναι ακόμη ανοικτά!

Στην εν λόγω "λίστα προεργασίας", βρίσκονται κι άλλα ονόματα (π.χ. αυτό του Γιώργου Καραγκούνη) για τη στελέχωση της ΠΑΕ σε άλλα σημαντικά πόστα, όμως σημαίνοντα ρόλο στις αποφάσεις θα παίξει ο Αβραάμ Γκραντ. Ο άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι προορίζεται για ένα ρόλο supervisor, θα έχει δηλαδή συνολικά την "εποπτεία", την ευθύνη και τις κεντρικές κατευθύνσεις κι αποφάσεις όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εντούτοις, το γεγονός πως θα πρέπει να απουσιάζει συχνά στο εξωτερικό (λόγω πολύ μεγάλου επαγγελματικού φόρτου), οδηγεί στην πρόσληψη κι ενός τεχνικού διευθυντή που θα είναι ο Νο2 στο ποδοσφαιρικό πίσω απ' αυτόν.

Σ' αυτή την περίπτωση, ο Νίκος Νταμπίζας, που έχει πλήρη εικόνα της ελληνικής και ξένης αγοράς θα είναι ένας απ' τους βασικούς υποψηφίους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK