Φέρνει φορ ως το τέλος του χρόνου!

"Κάηκε" οριστικά το θέμα Γιάννου για τον ΠΑΟ, που έχει ξεχωρίσει ήδη δύο περιπτώσεις στράικερ απ' το εξωτερικό για δανεισμό. Η διάθεση παραμονής των Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Οι 3+1 που είναι στη βιτρίνα για να πουληθούν. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός καλείται να (συμ)μαζέψει τα αγωνιστικά... συντρίμμια του, μετά το οδυνηρό και ντροπιαστικό 4-1 απ' τη Λαμία στο Κύπελλο και πλέον η κατάσταση μοιάζει μονόδρομος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους το άμεσο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, για να καθορίσει το γκρουπ με το οποίο θα πορευτεί το "τριφύλλι" στο β' μισό της σεζόν.

Μετά την επιστροφή των "πράσινων" από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές θα αρχίσουν να δρομολογούνται οι πωλήσεις των παικτών που βρίσκονται ήδη στη "βιτρίνα", προκειμένου να πάρει η ομάδα οικονομική ανάσα και να μπορέσει να αντέξει ως το φινάλε της χρονιάς. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε συζητήσεις για την παραχώρηση των Μολέδο, Λουντ, Χουλτ, με τους οποίους μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προτάσεις και για τον Κουλιμπαλί.

Στον αντίποδα, πρόθεση του Ουζουνίδη είναι να παραμείνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες ως ηγετική μορφή της "επόμενης" ομάδας και -ει δυνατόν- ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Για τον "Βίγια" τα δεδομένα δείχνουν λίγο πιο ξεκάθαρα ετούτη τη στιγμή και "φωτογραφίζουν" την παραμονή του στον Παναθηναϊκό (και) λόγω της καθυστέρησης που υπάρχει στο θέμα της έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου. Οι διαδικασίες "ελληνοποίησης" του 26χρονου μέσου θα τραβήξουν τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο κι αυτό "μπλοκάρει" το όποιο ενδιαφέρον υπήρξε από δύο ομάδες της Γαλλίας, διότι τον ήθελαν ως κοινοτικό.

Πλην της παραμονής των "Βίγια" και Κουρμπέλη, ο Ουζουνίδης "καίγεται" για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής που θα δώσει λύσεις στην "αναιμική" επίθεση του Παναθηναϊκού κι εκεί έχει πέσει στην παρούσα φάση όλο το βάρος. Η υπόθεση του Απόστολου Γιάννου, δείχνει πως μπαίνει οριστικά πλέον στο "ψυγείο" καθώς η Γκουάνγκζου ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει δανεικό, ζητώντας απ' τον ομογενή στράικερ να δώσει κανονικά το "παρών" στην "πρώτη" προπόνηση της κινεζικής ομάδας στις 17 Ιανουαρίου.

Ως εκ τούτου οι "πράσινοι" έχουν στραφεί πλέον σε άλλες περιπτώσεις απ' την αγορά του εξωτερικού, έχοντας εστιάσει σε δύο επιθετικούς, οι οποίοι παραχωρούνται ως "δανεικοί" από τις ομάδες τους. Οι πληροφορίες του Contra.gr μάλιστα, αναφέρουν πως ο ένας εκ των δύο αγωνίζεται στο Καμπιονάτο και είναι αρκετά "ελκυστική" για τα δεδομένα (αυτού) του Παναθηναϊκού.

Μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών απ' τις άδειές τους, θα τρέξουν και τα θέματα των αποχωρήσεων εκείνων που έχουν ήδη "κοπεί" απ' το τεχνικό τιμ, όπως ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ και ο Νούνο Ρέις. Για τον Σουηδό μέσο θα γίνει επαφή με τη Τζένοα, προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του, ενώ με τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό έχει γίνει ήδη μία πρώτη, προσέγγιση για να βρεθεί μία φόρμουλα για να ολοκληρωθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK