Φευγάτος παίκτης ποζάρει με τα... πράσινα!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο γκρουπ των... κομμένων από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δεν πτοείται και... ποζάρει στα social media με τη φανέλα του "τριφυλλιού".

Σε μία εβδομάδα (6/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Μαρίνος Ουζούνιδης μέχρι στιγμής μετράει... απώλειες στην επίθεση τόσο λόγω της πώλησης του Μάρκους Μπεργκ, όσο των αποχωρήσεων των Κλωναρίδη, Λέτο.

Έτσι, αρκετοί από τους "κομμένους" (Ρινάλντι, Βέμερ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Τελάντερ, Χουχούμης, Μπουμάλ) αν δεν αποχωρήσουν άμεσα τότε είναι πιθανό να ταξιδέψουν στην Ολλανδία.

Από την πλευρά του ο Βλαχοδήμος δεν φαίνεται να.. πτοείται από το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Ουζουνίδη και μάλιστα πόζαρε στα social media με τη φανέλα των πράσινων με λεζάντα: "προετοιμασία".

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".