"Φρενάρει" Πανιώνιο περιμένει ΠΑΟ ο Μασούντ!

Οι πιέσεις απ’ την "πλατεία" προς τον Μασούντ και η ξεκάθαρη προτίμηση του Ιρανού για τον Παναθηναϊκό. Γιατί δεν έχει "τρέξει" σε τελικό στάδιο η μεταγραφή του αν και είναι "καπαρωμένος" και πότε θα γίνει η τελική κουβέντα. Αναλυτικό παρασκήνιο του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Εδώ ο Μασούντ, εκεί ο Μασούντ, που θα… πάει τελικά ο Μασούντ; Στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή του και έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι του Ιρανού μεσοεπιθετικού μια πολύ υψηλή (για τα δεδομένα της ομάδας) πρόταση, μονοετούς συμβολαίου, με έξτρα δέλεαρ την εφετινή συμμετοχή στην Ευρώπη, τη σταθερή παρουσία του στην ενδεκάδα ως φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας και το συναισθηματικό «δέσιμο» που έχει αποκτήσει με τους «κυανέρυθρους».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Νίκου Ζαμάνης το έχει πάρει… πεισματικά (πιθανότατα και λόγω… Ουζουνίδη) και «πολιορκεί» καθημερινά τον Μασούντ για να τον «ψήσει», γνωρίζοντας πως οι «Σειρήνες» για τον 33χρονο μέσο έχουν αρχίσει και πάλι να ηχούν δυνατά στ’ αυτιά του.

Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο, επί του παρόντος «αντιστέκεται» και «φρενάρει» τις συζητήσεις με τον Πανιώνιο, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό. Είναι απόλυτα ενήμερος για το «πράσινο» ενδιαφέρον (για διετή συνεργασία) το οποίο δεν έχει περιοριστεί στο… φιλολογικό σκέλος, αλλά έχει προχωρήσει πολύ, με συνεχές «ψηστήρι» του Εβρίτη τεχνικού και πλήρη ανάλυση προς τον Ιρανό μέσου του πλάνου του και του ρόλου που σχεδιάζει να του δώσει την επόμενη σεζόν στο «τριφύλλι».

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ

Ο Μασούντ γνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό θα έχει εξίσου σταθερή παρουσία στο βασικό πλάνο του Ουζουνίδη, κάτι που για τον ίδιο είναι το «Α» και το «Ω» (περισσότερο ίσως και απ’ το οικονομικό). Ειδικά για την επόμενη σεζόν, αφού σε ένα χρόνο ακολουθεί το Μουντιάλ της Ρωσίας (το Ιράν έχει διασφαλίσει ήδη την παρουσία του) κι ο 33χρονος άσος θέλει να αγωνιστεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο για να διασφαλίσει σε απόλυτο βαθμό τη θέση του στην εθνική του ομάδα.

ΠΟΥ «ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ

Που… κολλάει μέχρι στιγμή η τελική κουβέντα για τη «μετακόμισή» του στον Παναθηναϊκό; Όχι τόσο στο οικονομικό, όπου η διαφορά είναι πολύ μικρή και ικανή για να καλυφθεί, όσο στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» ΔΕΝ έχουν ακόμη θέση ξένου στο ρόστερ τους, μετά τις «επιστροφές» των δανεικών Γουακάσο και Ατζαγκούν.

Κι αν δεν αδειάσει μία θέση μη κοινοτικού, είναι ξεκάθαρη θέση τόσο του Λυμπερόπουλου, όσο και του Ουζουνίδη, πως δεν μπορεί να «τρέξει» μεταγραφή ξένου, υπό το φόβο να… στραβώσει κάτι στο φινάλε και να βρεθεί ο όποιος παίκτης αποκτηθεί στον… αέρα.

Επίσης, αν οι «πράσινοι» έκλειναν τώρα τον Μασούντ, θα ήταν πολύ πιο «πιεσμένοι» στις διαπραγματεύσεις με τους μη κοινοτικούς που είναι προς αποχώρηση. Είτε με την πλευρά του Μπουμάλ (που ψάχνεται ήδη για να βρει ομάδα), είτε με τις περιπτώσεις των Γουακάσο, Ατζαγκούν που είναι υπό… πώληση.

ΦΓια τον «Γουάκα» πάντως, υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής (9/6) και νέο ισπανικό δημοσίευμα που τον έφερνε ως βασικό μεταγραφικό στόχο της νεοφώτιστης στην Primera Division, Χιρόνα.

Εφόσον, αδειάσει θέση ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες, τότε και μόνο θα προχωρήσει για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Μασούντ, που σε μεγάλο βαθμό είναι ήδη «καπαρωμένος απ’ τους «πράσινους»». Κι «αντιστέκεται» στις… πιέσεις που υπάρχουν απ’ την «πλατεία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK