Γεύμα κάτω από την Ακρόπολη για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Με... συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Αντρέα Στραματσόνι και τους παίκτες του, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα δειπνήσουν το βράδυ της Τετάρτης (21/9) σε εστιατόριο κάτω από την Ακρόπολη, "φτιάχνοντας" ακόμη περισσότερο το κλίμα εν όψει των εκτός έδρας αγώνων "φωτιά" σε Αγρίνιο και Βίγο.

Γεύμα κάτω από την Ακρόπολη για το ποδοσφαιρικό τμήμα
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούν να... καμαρώνουν φέτος στον Παναθηναϊκό (μεταξύ πολλών άλλων), αυτό είναι η ηρεμία και το κλίμα ενότητας που έχει "χτιστεί" βήμα-βήμα μέσα στο "πράσινο" ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το "τριφύλλι" έχει πλέον στο ρόστερ του πολλές ισχυρές προσωπικότητες, ωστόσο σ' αυτή την εκκίνηση της σεζόν, ωστόσο άπαντες έχουν "δέσει" μεταξύ τους γρήγορα κι έχουν φτιάξει ένα πολύ "συμπαγές" γκρουπ. Ακούγονται... κλισέ όλο αυτό, ωστόσο δεν είναι διόλου τυχαίο πως σ' αυτό το πρώτο τρίμηνο, που δουλεύει μαζί όλο το τιμ (προπονητές και παίκτες, εκ των οποίων οι δέκα "νέοι") δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό "επεισόδιο" ή ένταση εντός των προπονήσεων ή των υποχρεώσεων της ομάδας. Σπάνιο (και) για τον Παναθηναϊκο, που τα τελευταία χρόνια, είχε συχνά-πυκνά και τα... εσωτερικά του ζητήματα,.

Την επομένη του αγώνα με τον Αγιαξ (Παρασκευή 16/9) και της "σκληρής" ήττας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο "Στράμα" έκανε μια... συμφωνία με τους παίκτες του στα αποδυτήρια (αμέσως μετά την ομιλία του για τα λάθη που έγιναν), θέλοντας να "ελαφρύνει" τη λογική απογοήτευση που έφερε το κακό ξεκίνημα.

"Νικήστε τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, παίξτε καλά, όπως κάναμε σ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, μείνετε στην κορυφή της βαθμολογίας και μέσα στην εβδομάδα θα πάμε όλοι μαζί έξω για φαγητό...", υποσχέθηκε στους παίκτες του, οι οποίοι το δέχθηκαν με ευχαρίστηση.

Την περασμένη Κυριακή (18/9) λίγη ώρα μετά την άνετη νίκη επί της γιαννιώτικης ομάδας, οι δύο "κάπτεν" του "τριφυλλιού", ο Ζέκα με τον Μπεργκ πήγαν αμέσως στον Στραματσόνι και γελώντας του είπαν "κόουτς, τώρα το δείπνο...".

Ο "Στράμα" τήρησε την υπόσχεσή του και το πρωί της Τετάρτης (21/9) ενημέρωσε τους παίκτες του και τους συνεργάτες του να μην... προγραμματίσουν τίποτε άλλο για το βράδυ, γιατί το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει... τραπέζι. Ο,τι καλύτερο για να πολλαπλασιαστεί ο βαθμός "συσπείρωσης" των αποδυτηρίων, εν όψει των δύο μεγάλων παιχνιδιών που ακολουθούν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και στο Βίγο με τη Θέλτα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK