Για φόβο έκανε λόγο ο Στραματσόνι

Αυτό που δεν ήθελε να δει είδε στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Για φόβο έκανε λόγο ο Στραματσόνι

Την Τετάρτη ο Αντρέα Στραματσόνι έλεγε πως δεν τον τρομάζει τίποτα. Στους ποδοσφαιριστές του ωστόσο διέκρινε φόβο μετά το 1-1 του Άγιαξ, φόβος που συνδυαστικά με το κακό τάιμινγκ διαδοχικών γεγονότων (κούραση, πέναλτι, αποβολή) έφεραν την ήττα στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League.

" Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τη σωστή νοοτροπία και δεν θυμάμαι κινδύνους από τον Άγιαξ μέχρι το τυχερό 1-1, αν θυμάμαι. Μετά από εκεί είχαν μια καλή φάση και μετά θεωρώ ότι ήμασταν λίγο φοβισμένοι. Αυτό που ζήτησα και από τους παίκτες μου ήταν να μη φοβούνται.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, έγινε η αλλαγή με τον Κουτρουμπή που μου ζήτησε να τον αλλάξω ενώ και ο Λεντέσμα που ήταν ταλαιπωρημένος. Στο ποδόσφαιρο χρόνο παίζει και το τάιμινγκ και δεν ξέρω πόσος χρόνος πέρασε από τη στιγμή που μπήκε ο Λέτο μέχρι να γίνει το 2-1. Σίγουρα είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι ανήσυχος καθώς είδα και πάλι καλά πράγματα και πάνω σε αυτά θα δουλέψουμε", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός προπονητής.

Όσο για τον Κριστιάν Λεντέσμα, υποστήριξε πως " χάσαμε έναν αγώνα, αλλά δεν είναι... θάνατος. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δεν χάθηκε ο κόσμος επειδή χάσαμε τον πρώτο αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Άγιαξ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK