Για πότε έκλεισε το ραντεβού Αλαφούζου - Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα είπε κατά τη διάρκεια της Κυριακής (24/9) με τον ιδιοκτήτη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και "κλείδωσαν" την κρίσιμη συνάντησή τους. Διαβάστε πότε και που θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού.

Για πότε έκλεισε το ραντεβού Αλαφούζου - Ουζουνίδη
EUROKINISSI

Επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε κατά τη διάρκεια της Κυριακής (24/9) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ζητώντας του (εκ νέου) να τα πουν από κοντά, προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι, για το πλάνο που έχει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας σε ότι αφορά την εφετινή ομάδα. Ο Αλαφούζος ήταν θετικός και όπως όλα δείχνουν, το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9) στα γραφεία του ιδιοκτήτη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στον ΣΚΑΪ.

Ο τεχνικός των «πράσινων» είναι πολύ έντονα προβληματισμένος, ωστόσο, όπως τόνιζε δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Πρόθεσή του είναι να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, κόντρα σ’ όλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν, όμως θέλει να υπάρξουν ξεκάθαρες εγγυήσεις, πως –παρά την επικείμενη αποχώρηση του Αλαφούζου- δεν θα διαταραχθεί η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης θέλει να ενημερωθεί ξεκάθαρα πάνω στο τι σχεδιάζει η πλευρά του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του.

Και μέχρι πόσο και που θα φτάσει το… μαχαίρι των περικοπών, προκειμένου να βγει η χρονιά. Και βεβαίως να δει, εάν όλο αυτό που προετοιμάζεται από πλευράς διοίκησης, μπορεί να το… υπηρετήσει ή αν το πλάνο επί της ουσίας θα «διαλύσει» όλο αυτό που προσπαθεί να «χτίσει» κόντρα σε χίλια προβλήματα απ’ τις αρχές του καλοκαιριού.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Δευτέρας, ο Αλαφούζος αναμένεται να συναντήσει και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, στον οποίο σκοπεύει να αναθέσει ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες σ’ όλο αυτό το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την οριστική αποχώρηση τουMr. ΣΚΑΪ από την ηγεσία της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού θα αναλάβει να κάνει μία σειρά επαφών με επιφανείς Παναθηναϊκούς για να ζητήσει τη βοήθειά τους στο οικονομικό, ενώ παράλληλα θα έχει κι έναν σύνθετο «εκτελεστικό» ρόλο (μαζί με άλλους συνεργάτες του Αλαφούζου) εντός της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK