Για τρία χρόνια "πράσινος" ο Μουνιέ!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Αντονί Μουνιέ και ο 29χρονος Γάλλος winger μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα!

Ο Αντονί Μουνιέ απασχόλησε έντονα το φετινό καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν πως στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το "τριφύλλι" θα τον κάνει δικό του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα μετά την Serie A και την Μπολόνια.

Τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης εμφανιζόταν διστακτικός καθώς προτιμούσε, αν έφευγε από τους "ροσομπλού", να επαναπατριστεί, όμως τελικά οι "πράσινοι" κατάφεραν να τον πείσουν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρέθηκε η χρυσή τομή.

Η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Μουνιέ αναμένεται μέχρι το πρωί της Πέμπτης (31/8) να βρίσκεται στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει στην ελληνική ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Gianfilippo Oggioni

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...