Γιατί άργησε την τρίτη αλλαγή ο Στραματσόνι

Πολλή μουρμούρα προκάλεσε η επιλογή του Ιταλού προπονητή να κρατήσει τον Παναθηναϊκό χωρίς τρίτη αλλαγή μέχρι το 89'. Ο ίδιος δικαιολόγησε την απόφασή του.

Γιατί άργησε την τρίτη αλλαγή ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σεμπάστιαν Λέτο και Πολ-Ζοζέ Εμποκού είχαν μπει στο γήπεδο μέχρι το 70' - ο πρώτος στο 46' (αντί του Γουακάσο) και ο δεύτερος στο 69' (αντί του Λουντ). Ποιος όμως ο λόγος που ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε την τρίτη αλλαγή του στο 89';

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκρίθηκε όταν ρωτήθηκε για την, καθυστερημένη κατά πολλούς, είσοδο του Ρινάλντι στον αγωνιστικό χώρο: " Μερικές φορές όταν παίζεις με τον Βιγιαφάνιες, τον Εμποκού, τον Μπεργκ και τον Λέτο δεν είναι καλό σαν τακτική να βάλεις πολλούς κεντρικούς επιθετικούς και φυσικά προτιμούσα να είχα στον αγωνιστικό χώρο τον Μπεργκ που ήταν στο ρυθμό του αγώνα και θα μπορούσε μια φάση να την κάνει γκολ. Είχα δυο-τρεις παίκτες που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι και για αυτό δεν ήθελα να ρισκάρω με την αλλαγή νωρίτερα".

Ο Ιταλός προπονητής εξέφρασε την ελπίδα πως οι παίκτες του δεν υποτίμησαν την Ξάνθη " γιατί δουλεύουμε πολύ στη νοοτροπία και όπως σας είπα δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή και να χάνεις τέτοια παιχνίδια".

Προσέθεσε δε για τη συνέχεια πως υποχρέωση των "πρασίνων" είναι " να αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες. Να δούμε που κάναμε λάθος, να δούμε ποιος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και ποιος όχι γιατί είναι φυσιολογικό κάποιοι παίκτες να μην είναι καλά. Είναι δουλειά μου να καταλάβω ποιος δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να μπορέσω κάνω αλλαγές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ξάνθη "ξέρανε" τη Λεωφόρο με δύο γκολάρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK