Γιατί είναι δύσκολο να παίξει με την Ξάνθη ο Ιμπάρμπο

O Βίκτορ Ιμπάρμπο είχε ραντεβού με την ατυχία την Τετάρτη στο Κορωπί, γεγονός που από ότι φαίνεται θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη. Διαβάστε γιατί.

Yπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν την Τετάρτη, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ξάνθη.

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, κοντά στο σημείο των ενοχλήσεων που τον έθεσαν εκτός από το παιχνίδι με τον Αγιαξ.

Ο Ιμπάρμπο είναι άτυχος. Παραπάτησε στο Κορωπί σε μία από τις προσπάθειές του και κάπου εκεί άρχισαν οι πόνοι οι οποίοι τελικά τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την προπόνηση για να αποφύγει τα χειρότερα.

Λογικά, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με την Ξάνθη. Το παιχνίδι με τη Σταντάρ που ακολουθεί θεωρείται πολύ πιο κομβικό.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.