Γιατί έκανε ΤΩΡΑ προσφύγη ο Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού!

Ο Νίκλας Χουλτ ήρθε να δέσει ακόμα πιο σφιχτά τη θηλειά στο λαιμό του Παναθηναϊκού αφού κατέθεσε προσφυγή αξιώνοντας 360.000 ευρώ την ελευθερία του. Διαβάστε για το ποιο λόγο επέλεξε να προβεί σε αυτή την κίνηση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς και το ποια θα είναι η αντίδραση των "πρασίνων". Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το 2017 ολοκληρώνεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Νίκλας Χουλτ κατέθεσε προσφυγή, μέσω του δικηγόρου του, στις 11 το πρωί της Τετάρτης (27/12) όπου αξιώνει μαζί με την ελευθερία του από το "τριφύλλι" και το ποσό των 360.000 ευρώ.

Η προσφυγή του Σουηδού θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου του 2018, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αιφνιδιάζονται εν μέρει καθώς ήταν οι ίδιοι σε επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση ή να φύγει με μεταγραφή έναντι ενός μικρού ποσού.

Εκείνος όμως που οριοθέτησε τις εξελίξεις ήταν ουσιαστικά ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν, καθώς πίεσε τον Χουλτ να κάνει προσφυγή για να μη χαθούν κάποιες προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του, με την υποσημείωση πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη τον ήθελαν μόνο ως ελεύθερο.

Μετά από αυτή την κίνηση από πλευράς Χουλτ αναμένεται εντός των προσεχών 24ώρων να έρθουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε επαφή με το δικηγόρο του, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει ερωτηματικό όσον αφορά στο αν ο Σουηδός θα δηλώσει "παρών" το απόγευμα στο "Γιώργος Καλαφάτης" για την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την άδεια που είχε δώσει στους παίκτες ο Ουζουνίδης.

Οι πληροφορίες που φτάνουν πάντως μέχρι αυτή την ώρα από την πατρίδα του, αναφέρουν πως το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του όχι σε κάποια άλλη ομάδα της Super League Σουρωτή αλλά στο εξωτερικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK