Γιατί επέλεξε σχήμα ανάγκης ο Ουζουνίδης

Με 4-2-3-1 και αρκετά διαφορετική… δομή θα είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει σχήμα εκτάκτου… ανάγκης μεσοεπιθετικά.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πρώτα απ’ όλα ο 49χρονος τεχνικός άφησε εκτός της τελικής 18άδας τον Γκιγέρμο Μολίνς και ο λόγος ήταν καθαρά αγωνιστικός. Ο Σουηδο-ουρουγουανός επιθετικός ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα στον προσαγωγό από τον αγώνα με την ΑΕΚ κι έπειτα. Στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Πανιώνιο έπαιξε με ένεση και όλη την εβδομάδα έκανε συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο Ουζουνίδης τον πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να τον περιμένει μέχρι και την ύστατη στιγμή, μήπως και βελτιωθεί η κατάστασή του και είναι σε θέση να παίξει έστω κι ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο (με ένεση), όμως αυτό δεν ήταν εφικτό κι έτσι κόπηκε απ’ την αποστολή.

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα του «τριφυλλιού». Κάτω απ’ τα γκολπόστ θα ξεκινήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Διούδης, με τους Κολοβέτσιο, Ινσούα στα άκρα της άμυνας και τους Μολέδο, Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Κουρμπέλης θα έχει ως παρτενέρ τον Λουντ, ενώ στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν δεξιά ο… Γιόχανσον (η πιο μεγάλη έκπληξη της ενδεκάδας) και αριστερά ο Καμπέσας. Ο δε Βιγιαφάνιες, θα παίξει για πρώτη φορά κεντρικά, ως «10άρι», πίσω απ’ τον Αλτμαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK