Η αλήθεια για τον Κουτρουμπή

Γιατί ο Ουζουνίδης όχι μόνο κάλυψε, αλλά επαίνεσε κιόλας τον Αθηναίο αμυντικό, ο οποίος παίζει με σφιγμένα δόντια εδώ κι ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό του Μολέδο. Ντεμπούτο για Ινσούα, Διούδη την Τετάρτη με ΑΕΛ στο Κύπελλο, επιστρέφουν σε... δράση οι Μολέδο, Βιγιαφάνιες.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κάλυψε τυχαία τον Γιώργο Κουτρουμπή μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και δεν το έκανε απλά, μόνο και μόνο για να τον... φτιάξει, γνωρίζοντας πως -ειδικά το τελευταίο δίμηνο- δεν είναι κι ο πιο... δημοφιλής παίκτης της ομάδας, στα μάτια των φίλων του Παναθηναϊκού. Το έκανε, διότι καθ' όλη τη διάρκεια της προπονητικής του πορείας έχει μάθει να είναι δίκαιος και να επαινεί συμπεριφορές, όταν βλέπει αυτό που θέλει.

Και διότι ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ γνώριζε -μέχρι την ώρα που το αποκάλυψε ο ίδιος ο τεχνικός του “τριφυλλιού”- πως ο “Κούτρου” παίζει εδώ και ένα μήνα, με σοβαρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υπήρξαν στιγμές που έφτασε στο όριο της θλάσης και της σοβαρής ζημιάς.

Τον τραυματισμό αυτό τον κουβαλάει από το πρώτο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο μολονότι έπρεπε να ξεκουραστεί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Αθηναίος αμυντικός υποχρεώθηκε να “σφίξει” τα δόντια του και να παίξει σερί αγώνων, απ' τη στιγμή που είχε τεθεί νοκ-άουτ ο Ροντρίγο Μολέδο και οι επιλογές στα μετόπισθεν ήταν μετρημένα... κουκιά.

"Ο Κουτρουμπής είχε ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό. Το έχει καιρό. Λέγονται και γράφονται πολλά, αλλά από τη στιγμή που είναι παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός. Ο Γιώργος κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει σε αυτά τα ματς αλλά είναι εδώ και μας βοηθάει", ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη, ο οποίος κατανοεί κι αναγνωρίζει πως υπό άλλες συνθήκες ο Κουτρουμπής δεν θα έπρεπε να παίξει ούτε λεπτό στο ματς με την Κέρκυρα (αγωνίστηκε με πολλούς πόνους), ενώ θα έπρεπε να τον έχει βγάλει απ' το 30' του αγώνα με τον Απόλλωνα, αφού το “θέμα” με τον προσαγωγό είχε γίνει και πάλι πολύ έντονο.

Πλέον, ήρθε η στιγμή της... απόσυρσης στα πιτ, μέχρι να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα. Ο 26χρονος στόπερ θα μείνει εκτός ενδεκάδας τόσο από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (20/9) με τη Λάρισα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (θα είναι εκτός αποστολής), όσο κι απ' το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς ο κίνδυνος για να βγάλει κάποια σοβαρή θλάση είναι πολύ υψηλός.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΛΕΔΟ, “ΠΡΩΤΗ” ΙΝΣΟΥΑ, ΔΙΟΥΔΗ

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αναμένεται να επιστρέψει (όχι ως βασικός, αλλά ως αλλαγή σε πρώτη φάση) και ο Ροντρίγο Μολέδο, ο οποίος πήρε το “πράσινο φως” από το ιατρικό τιμ για να αγωνιστεί. Το πλάνο του 48χρονου τεχνικού είναι να τον χρησιμοποιήσει στο β' ημίχρονο για να αρχίσει να παίρνει λίγο ρυθμό στα πόδια του και κατόπιν θα παίξει βασικός στο Αγρίνιο.

Στον αγώνα με τη Λάρισα αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα και ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και ο Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι ανήκουν στο μικρό “γκρουπ” των νεοαποκτηθέντων που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη ούτε λεπτό με το “τριφύλλι”. Σ' αυτό το τιμ θα ήταν κι ο Φάνης Τζανδάρης, όμως επί του παρόντος είναι “off” λόγω ενός μικροτραυματισμού στην ποδοκνημική.

ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο “ΒΙΓΙΑ”

Αντιθέτως στην αποστολή θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός άσος έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση (και) στην προπόνηση της Δευτέρας, έχει αφήσει... πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και το μόνο που του λείπει είναι ο ρυθμός. Στο πλάνο του Ουζουνίδη είναι να τον κρατήσει στον πάγκο και θα τον ρίξει στο ματς για 20-25 λεπτά, προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει κι αυτός σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό.

Photo by: Andreas Papakonstantinou/Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK