Η άμυνα των τριών θέλει δουλειά!

Στόπερ αποκτήθηκε και θα ενσωματωθεί στο υπόλοιπο σύνολο. Θα λυθεί ωστόσο το πρόβλημα στα μετόπισθεν για τον Παναθηναϊκό; Το οποίο στο 3-1 από την Ντεν Χάαγκ ήταν πιο έντονο από ποτέ...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχασε και το τρίτο από τα δυνατά φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία. Αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς, βγάζοντας μια φάση ανάλογη του γκολ με την Αντβέρπ, παρουσίασε για άλλο ένα ματς αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Με αποτέλεσμα η Ντεν Χάαγκ να σκοράρει τρεις φορές και να κάνει πολύ εύκολα την ανατροπή (3-1).

Κακές τοποθετήσεις, αδυναμία αντίληψης των κινδύνων που έρχονταν και ατομικά λάθη κόστισαν στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία προσπαθούσε να "φτιάξει" όμορφα πράγματα μπροστά, όπως στο 1-0 από τον Χατζηθεοδωρίδη στο 3', κάτι ομολογουμένως ενθαρρυντικό, αλλά εξαιτίας της έλλειψης συνεννόησης στην άμυνα ήταν πολλή ευάλωτη όταν δεν είχε την μπάλα. Συν τοις άλλοις τραυματίστηκε ο Κολοβέτσιος (θλάση που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον 15 ημέρες). Όπως και στο δεύτερο μισό ο Μουνιέ (κάκωση στο γόνατο), με αποτέλεσμα για ένα 10λεπτο οι "πράσινοι" να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με Διούδη (46' Κότσαρη), Γιόχανσον (70' Αποστολάκη), Κολοβέτσιο (41' Θεοχάρη), Μαυρομάτη (46' Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46' Οικονομόπουλος), Χατζηθεωδορίδη (46' Ινσούα), Στάικο (46' Τζανδάρη), Κάτσε (46' Δώνη), Μπουζούκη (70' Εμμανουηλίδη), Χατζηγιοβάνη (46' Μουνιέ), Ρεγκάκο (46' Σέχου)

Δείτε το γκολ του Χατζηθεοδωρίδη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK