Η... αντίδραση του ΠΑΟ στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών

Η νέα "διαρροή" της ΠΑΕ γύρω απ' τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, οι επαφές με τον Κωνσταντίνου και η "υπόσχεση" για τις δεσμεύσεις προς Έλληνες και ξένους.

Παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τις νέες υποσχέσεις πληρωμών που δεν υλοποιήθηκαν στο 100% ήταν πολύ μεγάλες, η διοίκηση του "τριφυλλιού" έκανε νέα "διαρροή", αργά το βράδυ της Μ. Τετάρτης, τονίζοντας πως με νεότερη επικοινωνία που υπήρξε, το θέμα (για τη διοίκηση) θεωρείται… λήξαν. Αναλυτικά απ’ την "πράσινη" ΠΑΕ τόνιζαν πως:

"Σε συνέχεια της αρχικής ενημέρωσης σχετικά με την πληρωμή των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Η διοίκηση, τηρώντας την υπόσχεσή της για την καταβολή των οφειλομένων, κατέθεσε σήμερα στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών το ποσό που  αντιστοιχεί στην εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου στην συνάντηση που είχε με τους παίκτες την περασμένη Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο.

Όσον αφορά στη δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν κατά τη συνομιλία του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου με τους αρχηγούς της ομάδας.

Η διοίκηση επιθυμεί να γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!