Η απάντηση του Παναθηναϊκού για Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για το ζήτημα που προέκυψε με το αλκοτέστ του Μάικλ Εσιέν και για την αποθεραπεία του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για το διπλό ζήτημα που προέκυψε με τον Μάικλ Εσιέν, τόσο για το θέμα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, όσο και για τις νέες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην προπόνηση της Κυριακής.

Οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι ο Εσιέν υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι δεν βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Γκανέζος μέσος βρέθηκε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, με συνέπεια να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του συλλόγου εξήγησαν ότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας συνεργάζεται με το προπονητικό επιτελείο για το ζήτημα του Εσιέν και πως το νέο πισογύρισμα από την προπόνηση της Κυριακής (ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα) δεν προκάλεσε κάποια ρήξη.

Διαβάστε ακόμη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Εσιέν θετικός σε αλκοτέστ!

Δημήτρης Κριτής: Τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Μιχαλιό μου

Ο Αλαφούζος στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.