Η "αποκάλυψη" των αριθμών του "Athens Alive"

H εταιρία Redstone στην πρώτη επίσημη ανακοίνωσή της για το πρότζεκτ ΟΑΚΑ-Παναθηναϊκός, έφερε στο φως λεπτομέρειες γύρω απ’ τα οικονομικά στοιχεία και οριοθέτησε τα επόμενα βήματα. Τα ονόματα των άλλων δύο εταιριών που συμμετέχουν στην κοινοπραξία δίπλα σε Redstone, Bluerock, AECOM.

Η "αποκάλυψη" των αριθμών του "Athens Alive"

Μετά τη δήλωση-επιβεβαίωση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το απόγευμα της Παρασκευής (9/3) για τη συγκρότηση του πολυεθνικούfundκαι την κατάθεση της επίσημης πρότασης προς την κυβέρνηση, για αξιοποίηση του ΟΑΚΑ (με ταυτόχρονη είσοδο στον Παναθηναϊκό), αλλά και την αποκάλυψη των ονομάτων των τριών πολυεθνικών «κολοσσών» που θα αποτελέσουν τους συμπαίκτες του, αργά το βράδυ της Κυριακής (11/3) ήρθε και η (πρώτη) επίσημη ανακοίνωση για το πρότζεκτ απ’ τηνRedstone!

Μία απ’ τις βασικές εταιρίες για την κατασκευή του "AthensAliveOAKA" και την επενδυτική κίνηση στον Παναθηναϊκό, η οποία ανέλυσε όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, τα επόμενα βήματα, αλλά και τα εντυπωσιακά νούμερα του πλάνου επένδυσης μαζί με τα οφέλη που θα έχει το ελληνικό κράτος, ακόμη και σε βάθος 20ετίας!

ΗRedstoneεπί της ουσίας ξεκαθάρισε πως όλα πλέον θα εξαρτηθούν απ’ τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης, ενώ στις "ειδήσεις" της ανακοίνωσης, ήταν και η αποκάλυψη των ονομάτων, άλλων δύο εταιριών, οι οποίες συμμετέχουν στην κοινοπραξία. Η πρώτη εταιρία είναι ηColliers, που θεωρείται μια από της μεγαλύτερες εταιρείες στοRealEstateσε όλο τον κόσμο κι έχει γραφεία και στην Ελλάδα, όντας σε συνεργασία με πολύ μεγάλες εταιρίες στη χώρα μας. Η δεύτερη είναι ηNewsAgency, μια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία ηγείται σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς χώρους και με πολλές επιτυχίες στα σπορ.

Η "αποκάλυψη" των αριθμών του "Athens Alive"

Στην εν λόγω ανακοίνωση τηςRedstone υπάρχει κι ένα πολύ αναλυτικό γράφημα με τις εκτιμήσεις για τοAthensAliveσε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο θέσεων εργασίας που θα προκύψουν.

Τα νούμερα, βάσει το διαγράμματος είναι:

1.Επένδυση ύψους περίπου 1.1 δισεκατομμυρίων ευρώ.

2.Περισσότεροι από 7.000.000 επισκέπτες ετησίως.

3.Εργασία για 15.000 ανθρώπους.

4.Μόνιμες θέσεις εργασίας για 4.000 άτομα.

5.Ο ΦΠΑ θα φτάσει στα 18 δισεκατομμύρια και ετησίως οι φόροι που θα εισπράττονται θα φτάνουν τα 5 δισεκατομμύρια σε ορίζοντα εικοσαετίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣREDSTONE

"Είναι οι πρώτες ημέρες για τοAthensAlive, κι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η κοινοπραξία της "AthensAlive", από τηNewsAgency, τηRedstone, τηBluerock, την ΑECOMκαι τηνColliersμόλις ολοκλήρωσαν μια μελέτη προ-σκοπιμότητας για μια ανάπτυξη, που αν εγκριθεί, θα επαναπροσδιορίσει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Τώρα αναζητούμε τις εγκρίσεις από την Κυβέρνηση που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο του "AthensAlive", μια πλήρη μελέτη σκοπιμότητας.

Από τη θεαματική τελετή έναρξης μέχρι το κλείσιμο της νύχτας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Το ΟΑΚΑ ήταν ένα κεντρικό κομμάτι αυτού. Από τότε ο λαός της Αθήνας δεν είχε σημαντικές και νέες εξελίξεις στην αναψυχή.

Ο σεβασμός της αθλητικής κληρονομιάς και η διατήρηση της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικήςCalatravaγια τις μελλοντικές γενιές είναι ουσιαστικής σημασίας για την κοινοπραξίαAliveAthens. ΤοAthensAliveπροσφέρει στη βόρεια Αθήνα έναν νέο και εντυπωσιακό χώρο με αυτή την κληρονομιά και την ανανεωμένη εστίαση στον υγιή, ενεργό τρόπο ζωής στην καρδιά του.

Τα σύγχρονα γραφεία, οι χώροι για να εκκολαφθούν οιstartups, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα πάρκα αναψυχής, οι μοναδικές πισίνες, τα υγιεινά και διασκεδαστικά εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα, οι τοίχοι αναρρίχησης, οι ερασιτεχνικές αθλητικές πίστες και το νέο "σπίτι" για τρία από τα σημαντικότερα αθλητικάfranchiseτης Αθήνας, όλα μαζί με διαδρομές πέντε χιλιομέτρων για τζόκινγκ που διασχίζουν το έργο.

ΤοAthensAliveθα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές, ευφυείς περιοχές αθλητισμού και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η ανάπτυξη αυτής της κλίμακας είναι δύσκολη. Έχουμε έναν μακρύ δρόμο μπροστά μας. Η πρόοδος έρχεται βήμα προς βήμα. Το επόμενο βήμα απαιτεί σταθερές δεσμεύσεις τόσο από τους δημόσιους όσο και από τους ιδιωτικούς εταίρους. Αυτές οι δεσμεύσεις είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί η κοινοπραξία αυτή τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK