Η ατάκα του Λυμπερόπουλου για τον Σαραβάκο

Ποια λέξη επέλεξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος για να περιγράψει τον Δημήτρη Σαραβάκο και τι είπε για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Τον έζησε στην τελευταία χρονιά του ως ποδοσφαιριστή (1997-98), τώρα τον ξαναβρίσκει στον Παναθηναϊκό ως συνεργάτη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έψαχνε -κατά την πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή- την αφορμή να μιλήσει για τον Δημήτρη Σαραβάκο. Και τη βρήκε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνουν νέες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό.

Ποια ήταν η απάντησή του; "Δεν νομίζω να γίνει κάποια άλλη αλλαγή σήμερα που μιλάμε. Βλέποντας εδώ έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη Σαραβάκο, είναι τιμή μου που είμαι εδώ".

 

Ο "Λύμπε" εξήγησε επίσης το μεταγραφικό πλάνο του "τριφυλλιού" και τη διάκριση αρμοδιοτήτων σημειώνοντας πως "δεν είμαστε μυστικές υπηρεσίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθώ δημόσια για ποδοσφαιριστή που είναι στην ομάδα μας για το αν φύγει η όχι. Να εναρμονιστούμε και να δουλεύουμε ο καθένας στο κομμάτι του. Ποιος είναι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό με τον Μαρίνο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές αλλά την τελική απόφαση θα την έχει ο Μαρίνος. Αυτός είναι ο προπονητής".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλο πάνω του το πήρε ο Ουζουνίδης για Κουρμπέλη

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...