Μια και μόνο ατάκα του Ουζουνίδη συνοψίζει το... παναθηναϊκό δράμα

O Mαρίνος Ουζουνίδης βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει για μία ακόμη φορά με αφορμή την αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός κατά την εφετινή σεζόν.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πόσο έχει ταλαιπωρηθεί κατά την εφετινή σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η ομάδα του δεν λέγεται. Κάθε φορά λοιπόν που μιλά, ο Εβρίτης τεχνικός λέει τον πόνο του και αυτό έκανε και μετά τη νίκη των πράσινων επί του Ατρομήτου.

Δώστε βάση: «Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα, αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε και φαινόταν πως όποια σκόραρε θα κέρδιζε. Δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε πριν το παιχνίδι, εκτός της διακοπής υπήρξε και η έλλειψη των προπονήσεων. Κοιτάξαμε να μην πιέσουμε για να είμαστε φρέσκοι. Φάνηκε ότι μας έλειπε ο ρυθμός. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει φάσεις. Κάναμε λάθη γιατί χάναμε την μπάλα στον άξονα και έφευγαν στην αντεπίθεση. Μετά το ισορροπήσαμε καλά το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε με μία καλή πάσα να είχαμε περισσότερες φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και ότι κατορθώσαμε έστω κι έτσι να κερδίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο που δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ελπίζω να είναι καλύτερη η κατάσταση αυτήν την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τα τρία επόμενα παιχνίδια».

Για το τι είπε στους παίκτες:

«Έχω πει ότι είναι καλό που παίζουμε με ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Όταν ξέρεις ότι έχεις να παίξεις με καλό αντίπαλο, το μυαλό σου είναι καλύτερα. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Έχουν καλό κλίμα τα παιδιά μεταξύ τους. Σέβεται ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι αυτό φαίνεται καθώς δείχνουμε ομάδα στο γήπεδο κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα».

Και η κορυφαία ατάκα (για την κόκκινη του Μυστακίδη): « Όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται σε εμάς. Θα ήταν έκπληξη να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK