Η έφεση του Παναθηναϊκού "μπλοκάρει" τα πλέι οφ

Η έναρξη των πλέι οφ αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο, αφού μετά από το θέμα του τελικού κυπέλλου, προκύπτει και θέμα Παναθηναϊκού.

Η έφεση του Παναθηναϊκού "μπλοκάρει" τα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα των ημερομηνιών των πλέι οφ της Super League, τα οποία δεν μπορούν να εκκινήσουν πριν από την επίλυση της υπόθεσης.

Η εφημερίδα " Goal" εξηγεί σε σημερινό δημοσίευμα ότι βάσει κανονισμού και εξαιτίας της συμμετοχής των "πρασίνων" στην επιπλέον διαδικασία πρωταθλήματος, για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ δεν θα πρέπει να υπάρχει εκκρεμοδικία.

Ο Παναθηναϊκός ζητάει μείωση της ποινής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ στον 1ο γύρο και η οποία αφορούσε τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (τις οποίες εξέτισε), αφαίρεση τριών βαθμών και 190.000 ευρώ πρόστιμο. Επιπροσθέτως, οι "πράσινοι" ζητούν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Σε περίπτωση δικαίωσης στην εκδίκαση της υπόθεσης, τότε είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, με συνέπεια να μην είναι δυνατή η έναρξή τους, αφού δεν μπορεί να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία της κανονικής σεζόν.

Η εκδίκαση είχε οριστεί την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η συνεχιζόμενη εποχή των δικηγόρων οδήγησε σε αναβολή για τις 10 Μαΐου. Ακόμα κι αν δοθεί άδεια στους νομικούς του συλλόγου και γίνει η εκδίκαση κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, η έκδοση της απόφασης αναμένεται να καθυστερήσει τα πλέι οφ.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK