Η επιστροφή του Παναθηναϊκού για Κιβρακίδη

Τα λεφτά δεν είναι πολλά, οι επιλογές από την ελληνική αγορά περιορισμένες και ο Παναθηναϊκός στρέφεται ξανά στην περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Μια από τις θέσεις που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει παίκτη είναι αυτή του δεξιού μπακ, ως εναλλακτική πίσω από τον Κουλιμπαλί.

Οι "πράσινοι" μεγάλα περιθώρια ευελιξίας δεν διαθέτουν. Θέλουν με λίγα χρήματα να βρουν έναν ποδοσφαιριστή με τα χρακτηριστικά που θέλει ο Έλληνας προπονητής και η περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη επανέρχεται στην επιφάνεια.

Ο δεξιός αμυντικός του Ατρομήτου είχε απασχολήσει και στο παρελθόν. Είναι μια από τις λίγες αξιόπιστες επιλογές στο ελληνικό πρωτάθλημα και λύση δοκιμασμένη τουλάχιστον ως μπακ απ.

Από το Περιστέρι διαρρέει ότι αναμένουν πλέον επίσημη κρούση. Προφανώς κάποιος τους ενόχλησε και τους ενημέρωσε για το "πράσινο" ενδιαφέρον. Η πρώτη προσφορά θα είναι σίγουρα ενδεικτική των διαπραγματεύσεων που θ' ακολουθήσουν.

Από τον Ατρόμητο έχουν έναν μίνιμουμ απαιτήσεων και δεν σκοπεύουν να πέσουν. Για να δούμε...

Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!