Η "καμπάνα" του -3 χτύπησε για τον Παναθηναϊκό

Στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών... καίγεσαι με υποβιβασμό και ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς η μία άρχισε να μετράει!

Αναμενόμενη ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς ενεργοποίησε και κοινοποίησε την ποινή του -3 στον Παναθηναϊκό λόγω της υπόθεσης του Γενς Βέμερ.

Από τις 3/4 λοιπόν που κοινοποιήθηκε η απόφαση οι "πράσινοι" έχουν μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή να συμβιβαστούν και να πληρώσουν τον ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε η πλευρά του Γερμανού να καταθέσει αίτημα για αναίρεση της ποινής.

Εφόσον δεν γίνουν όλα τα παραπάνω, τότε το -3 θα οριστικοποιηθεί.

Η συνέχεια όλων αυτών θέλει τον Παναθηναϊκό να διαθέτει επιπλέον πέντε εργάσιμες ημέρες, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο (δηλαδή μέχρι τις 20/4) για να αποπληρώσει το χρέος και να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Κι εδώ είναι το σημείο "κλειδί", καθώς σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός... φάει τρία -3 στο σύνολο (κάθε τιμωρία επιβάλλεται πέντε εργάσιμες ημέρες μετά από κάθε αγώνα), τότε υποβιβάζεται!  

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.