Η μοναδική, σταθερή κίνηση του Αλαφούζου...

Η on-line επικοινωνία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την ομάδα μετά τα ματς και η ανησυχία των παικτών για τα διοικητικά.

Η μοναδική, σταθερή κίνηση του Αλαφούζου...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σ' όλους αυτούς τους μήνες που έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως (μέχρις εκεί που δεν παίρνει) απ' την ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος (έχει να πάει στο “Γ. Καλαφάτης” για να δει και να μιλήσει με τους παίκτες πάνω από ένα χρόνο), σ' ένα πράγμα είναι απόλυτα σταθερός και τυπικός. Στην “επαφή” του με την ομάδα και τον προπονητή, μετά τα παιχνίδια, έστω και μέσω τηλεφώνου.

Το έπραξε και το απόγευμα της Κυριακής (17/9) μετά την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στην εφετινή Superleague κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου επικοινώνησε τηλεφωνικά για να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες.

Για τα διοικητικά δεν είπε... λέξη και ούτε σκοπεύει, διότι αν μη τι άλλο κατανοεί πως το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη “ανασφάλεια”. Δεν είναι άλλωστε κι ότι πιο εύκολο για τους παίκτες να παίζουν στις 4 μ.μ. αγώνα και στη 1 μ.μ. να διαβάζουν στα σάιτ για “ναυάγια” σε διαπραγματεύσεις και κίνδυνο “διάλυσης” της ομάδας.

Ακόμη δε και οι ξένοι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα και δεν έχουν εικόνα από πολλά-πολλά, ρωτούσαν τους Έλληνες συμπαίκτες τους το μεσημέρι της Κυριακής τι ακριβώς γίνεται... Μόνο αυτό έλειπε τώρα πάνω απ' το κεφάλι του Ουζουνίδη...

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK