Η νέα ανακοίνωση των Παλαιμάχων είναι η πιο σκληρή απ' όλες

Αντικρούουν κάθε δικαιολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ και καταγγέλλουν σκόπιμες προσπάθειες διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος οι πράσινοι αστέρες του παρελθόντος.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΟ ΣΗΜΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΟ ΣΗΜΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει διχοτομηθεί μέρες τώρα. Από τη μία οι άνθρωποι της ΠΑΕ και από την άλλη οι Παλαίμαχοι.

Η συγκρουσιακή λογική έφερε νέα, αιχμηρότατη, ανακοίνωση από την ομάδα των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν με το "τριφύλλι". Μια ανακοίνωση που καταγγέλλει μεθοδευμένη, επί της ουσίας, προσπάθεια ξεπουλήματος και κατ' επέκταση της κατάρρευσης της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα φέρει, αναπόφευκτα, τη διάλυση.

"Σε συνέχεια του από 9/10/2017 δελτίου τύπου μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ διότι:

A) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ όχι πλέον με απάθεια, αλλά με ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του Παναθηναϊκού κόσμου, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την προοπτική βιωσιμότητας του πλάνου «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» γιατί στηρίζεται στο μέγεθος, στην ευρωπαϊκή ιστορία και προοπτική του Παναθηναϊκού μας και στην ενεργοποίηση - συσπείρωση - δράση του πληγωμένου αλλά περήφανου και αφυπνισμένου πλέον, κόσμου του.

Β) Με AΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ στοιχεία (που διαρκώς διοχετεύει στα ΜΜΕ), δικαιολόγησε την απόρριψη του γηπέδου ΟΑΚΑ που αποτελεί κεντρικό άξονα του πλάνου “PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ”, για τα επικείμενα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, στο δήθεν απαγορευτικό- υψηλό κόστος χρήσης.

Το αληθές όμως είναι, ότι οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ επισκέφτηκαν τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού, ούτε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, το δε κόστος παραχώρησης του και για τα δύο ντέρμπι είναι συνολικά 80.000 ευρώ (άνευ περαιτέρω διαπραγμάτευσης) ενώ το χρέος 1.017.000 ευρώ έχει διακανονιστεί σε δόσεις των 15.000 εκάστη εκ των οποίων ληξιπρόθεσμες είναι ήδη 3, ήτοι μόνο 45.000 ευρώ (!!) τα οποία σε κάθε περίπτωση ουδέποτε απαίτησε η διοίκηση του ΟΑΚΑ να προκαταβληθούν προκειμένου να το παραχωρήσει. Εξάλλου, το κόστος της ετήσιας χρήσης του ΟΑΚΑ δεν ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ (και θα μπορούσε να μειωθεί πολύ-πολύ περισσότερο με διαπραγμάτευση αλλά και λόγω της διάθεσης της πολιτείας να συνεισφέρει) όπως μάθαμε έπειτα από επαφή μας με τη διοίκησή του και με εκπροσώπους της πολιτείας και οφείλουμε να σας το γνωστοποιήσουμε.

Αυτή η απόφαση επιφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ στην ομάδα, καθώς από την πώληση 50.000 ενιαίων εισιτηρίων και για τα δύο ντέρμπι Χ 40 ευρώ μ.ο στο ΟΑΚΑ, θα εισέπραττε 2.000.000 ευρώ τουτέστιν 1.920.000 ευρώ καθαρά έσοδα, τα οποία ούτε κατά το ένα τέταρτο δεν μπορεί να εξασφαλίσει από τη διεξαγωγή των 2 ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Θεωρούμε ότι η απόρριψη της επιλογής του ΟΑΚΑ έγινε ΣΚΟΠΙΜΩΣ (οι αγωνιστικοί λόγοι αυτή τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαι» της διοίκησης, χωρίς προς Θεού να καταλογίζουμε καμία ευθύνη σε αυτό στον ΑΞΙΟ προπονητή μας ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ) και προκειμένου:

i) να ΦΡΕΝΑΡΕΙ το κύμα ανταπόκρισης του Παναθηναϊκού κόσμου στην προσπάθεια σωτηρίας, αλλά και την υιοθέτηση του πλάνου «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ». Και αυτό, διότι η μαζική ανταπόκριση του κόσμου στα δύο επικείμενα ντέρμπι, θα καταδείκνυε τη δυναμική του Παναθηναϊκού κόσμου, τις ισχυρές πιθανότητες επιτυχίας του πλάνου «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» και την ανάγκη έκτοτε μόνιμης μετακίνησης της έδρας της ομάδας στο ΟΑΚΑ, που αποτελεί τον βασικό του άξονα,

ii) να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του έμψυχου δυναμικού της, που θα αποφέρει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και θα κλονίσει κάθε ελπίδα και διάθεση προσφοράς, προκειμένου η ΔΙΑΛΥΣΗ να καταστεί πιο ΕΥΠΕΠΤΗ από τον κόσμο του.

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Υ.Γ 1.Τα υπόλοιπα στην προσεχή ανοιχτή συνέντευξη Τύπου.

Υ.Γ 2.Ραντεβού στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα και να δείξουμε ότι μπορούμε να αναδημιουργήσουμε έναν πανίσχυρο PAO ..ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..", ανέφερε στην ανακοίνωσή τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK