Η συνάντηση κλειδί για την ένταξη της ΠΑΕ στις 120 δόσεις έγινε!

Πιο κοντά από ποτέ: Μετά από πολύ σημαντική συνάντηση που έλαβε χώρα την Τετάρτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να εισαχθεί σύντομα στον εξωδικαστικό συμβιβασμό που προβλέπει ρύθμιση χρεών σε 120 δόσεις! Απομένουν λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν πολύ σύντομα!

Είναι πλέον αρκετά κοντινή η χρονική περίοδος κατά την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει μεγάλη ανάσα σχετικά με τα χρέη της!

Και αυτό γιατί η εταιρία βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το να εισαχθεί στο νόμο περί εξωδικαστικού συμβιβασμού (οι περιβόητες 120 δόσεις) και να ρυθμίσει πολλά από τα οφειλόμενα σε βάθος δεκαετίας!

Πλέον, απομένουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Την Τετάρτη έλαβε χώρα πολύ σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Αθλητισμού μεταξύ στελεχών του εν λόγω Υπουργείου, του Υπουργείου Οικονομικών και στελεχών της ΕΠΟ.

Διαπιστώθηκε μεγάλη πρόοδος στις συζητήσεις για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει έτσι ώστε να ξεπεραστούν όλα τα νομικά εμπόδια και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου.

Αποτελεί, έτσι και αλλιώς, κυβερνητική πρόθεση να λυθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ζήτημα του Παναθηναϊκού και η ρύθμιση των χρεών του κατ' αυτό τον τρόπο αποτελεί το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα.

Από εδώ και πέρα οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν γρήγορα έτσι ώστε ακόμη και πριν τελειώσει η σεζόν η νέα πραγματικότητα να έχει ήδη "εισβάλλει" στον παναθηναϊκό οργανισμό. 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).