"Ήρθε" η Εστουδιάντες, περιμένει την Ουρακάν!

Το ύψος της επίσημης πρότασης που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΟ απ’ τον σύλλογο της Λα Πλάτα για τον Τσάβες και η… ρελάνς που ετοιμάζουν τα "αερόστατα", έχοντας ήδη δώσει τα χέρια με Μπόκα-Μπάνφιλντ. Γιατί οι "πράσινοι" προτιμούν την Ουρακάν. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

"Ήρθε" η Εστουδιάντες, περιμένει την Ουρακάν!

Παράλληλα με τις ανοικτές υποθέσεις των Μολέδο (συν των ανταλλαγμάτων του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ), Χουλτ και το προχωρημένο ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Κουλιμπαλί, στον Παναθηναϊκό "τρέχουν" και το θέμα της πώλησης του Αντρές Τσάβες στην Αργεντινή, όπου υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, η Εστουδιάντες έστειλε την τελική της πρόταση προς τους "πράσινους" για τον "Κομαντάντε", η οποία προσεγγίζει το 1 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού. Προσφορά που είναι κοντά στα "θέλω" και στα "νούμερα" που έχουν ζητήσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού απ' την Εστουδιάντες και περιλαμβάνει δύο σενάρια: Είτε δανεισμό του παίκτη (plus ένα μικρό "ενοίκιο", το οποίο ο Παναθηναϊκός θα δώσει απευθείας στη Μπόκα) με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι για ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ., είτε απευθείας αγορά με το ίδιο νούμερο.

Στο "τριφύλλι" πάντως, περιμένουν να μπει στο… κόλπο και η Ουρακάν, η οποία έχει ενημερώσει πως θα καταθέσει άμεσα και τη δική της προσφορά, που θα είναι περίπου στα ίδια λεφτά με την Εστουδιάντες (ίσως κι ελαφρώς προς τα πάνω), με αντίστοιχη "διπλή" διαδρομή. Είτε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν, είτε απευθείας αγορά.

Στον Παναθηναϊκό έχουν έναν πολύ καλό… λόγο για να προτιμήσουν την Ουρακάν κι αυτός δεν είναι άλλος, απ’ τις άριστες σχέσεις που έχει ο σύλλογος της Αργεντινής με τη Μπόκα Τζούνιορς. Όπερ σημαίνει πως σε πιθανή συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό, η Ουρακάν θα είναι σε θέση να "καθαρίσει" πολύ πιο γρήγορα την οφειλή των "πράσινων" προς τη Μπόκα (και τη Μπάνφιλντ), τελειώνοντας άμεσα τη μεταγραφή και το πολύ μεγάλο "αγκάθι" της πώλησης του "Κομαντάντε".

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως το βράδυ της Δευτέρας (15/1) στην Αργεντινή υπήρξαν δημοσιεύματα πως η Ουρακάν έχει φτάσει ήδη σε προφορική συμφωνία με την Μπόκα και την Μπάνφιλντ για την αγορά και του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Τσάβες και ουσιαστικά, αυτό που μένει, είναι να καταθέσει την επίσημη πρότασή της προς τον Παναθηναϊκό και να δώσει τα χέρια και με τον παίκτη. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο 48ωρο, με τους "πράσινους" να… αποχαιρετούν τον Τσάβες και να "πατσίζουν" χωρίς επιπλέον ζημιά, το κόστος της καλοκαιρινής του μεταγραφής…

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΟΥΚΟΦ

Στο θέμα του επιθετικού, η περίπτωση του Αντρέι Πανιουκόφ "κόπηκε" οριστικά, καθώς ο προπονητής της Ζενίτ, Ρομπέρτο Μαντσίνι τον προβίβασε στην πρώτη ομάδα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της προετοιμασίας των Ρώσων στο Ντουμπάι. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εκ νέου την αγορά, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρει δανεικούς επιθετικούς, αφενός διότι δεν μπορεί να δώσει πάνω από 60-70.000 ευρώ κι αφετέρου, διότι κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν στην κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος. Είναι πολύ πιθανό δε, να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα ο Χρήστος Σέχου απ’ την Κ20, για να υπάρχει ακόμη μία διαθέσιμη λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK