Ήρθε... ορεξάτος ο Μουνιέ!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αντονί Μουνιέ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μάλιστα δήλωσε έτοιμος για να παίξει ακόμα και... αύριο. Πότε περνάει ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να τεθεί άμεσα στις υπηρεσίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Λίγο πριν τις 00:45 ο 30χρονος ακραίος επιθετικός πάτησε το πόδι του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και αμέσως έγινε το... επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Μουνιέ, συνοδευόμενος από τους Έλληνες μάνατζερ του Παύλο Τοπίδη και Νίκο Ζαφειρόπουλο, ήρθε με γεμάτες αποσκευές, γεγονός που δείχνει πως είναι... πανέτοιμος να δουλέψει στη διακοπή.

Ο παίκτης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως όταν τον ρώτησαν αν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, τόνισε πως αν το θέλει ο Ουζουνίδης, παίζει και αύριο!

Το πρόγραμμα πλέον αναφέρει πως ο παίκτης θα ξεκουραστεί και το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο "Υγεία". Αν όλα πάνε καλά, τότε θα πάει στα γραφεία του Παναθηναϊκού για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Αθήνα ήρθε με την ίδια πτήση του.... Σιλά. Ρώμη - Αθήνα δηλαδή την ίδια ώρα (διαφορετική μέρα φυσικά).