Ινσούα τριετίας με σούπερ deal

Απόλυτη συμφωνία του ΠΑΟ με τον Αργεντινό αριστερό μπακ και με την Ουντινέζε. Δικός του ως το 2020 χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα προς τους Ιταλούς και με μοναδική "παραχώρηση" το 40% σε μελλοντική μεταπώληση. Εριξε τις απολαβές του κι ο ποδοσφαιριστής για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Την Τρίτη (22/8) στην Αθήνα!

Ινσούα τριετίας με σούπερ deal

Μπορείς να αγοράσεις έναν πολύ καλό παίκτη, ο οποίος πριν από μόλις δύο χρόνια είχε φτάσει στον προθάλαμο της εθνικής Αργεντινής, χωρίς να ξοδέψεις… ευρώ προς την ομάδα του; Με τους κατάλληλους χειρισμούς και τη σωστή βάση διαπραγμάτευσης αποδεικνύεται ότι μπορείς και… παραμπορείς, όπως φάνηκε στην πλήρη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Πατώντας" στο γεγονός ότι ο 26χρονος αριστερός μπακ (κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου) ήταν εδώ και καιρό στην transfer list της ιταλικής ομάδας (όντας τρίτη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας), οι "πράσινοι" έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας (21/8) σε πλήρη συμφωνία με τους "φριουλάνι" για την παραχώρηση του Ινσούα ως "ελεύθερο", με μοναδικό αντάλλαγμα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη ύψους 40%.

Ένα εξαιρετικό deal, το οποίο θυμίζει τη… σούπερ συμφωνία που είχε κάνει ο Νίκος Νταμπίζας το καλοκαίρι του '13 με το Αμβούργο για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, δίχως το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα (τότε) προς τους Γερμανούς, πλην του 35% της μεταπώλησης του Σουηδού.

Λίγο πριν από την τελική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για τον Ινσούα (που "σφραγίστηκε" λίγο μετά τις 5 μ.μ. της Δευτέρας), το "τριφύλλι" τα είχε βρει σε όλα και με τον Αργεντινό για συμβόλαιο έως το 2020, με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα κυμαίνονται σε ένα ποσό λίγο πιο κάτω απ’ τις 300.000 ευρώ ετησίως με τα μπόνους.

Ήτοι λιγότερα χρήματα κι απ' το συμβόλαιο που είχε ο 26χρονος άσος με τους Ιταλούς, το οποίο ήταν περίπου 350.000 ευρώ. Κι ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε, για να μην "χαλάσει" η μεταγραφή, έβαλε λίγο… νερό στο κρασί του και έριξε λίγο τις απολαβές του, φτάνοντας σε τελική συμφωνία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το μοναδικό που απομένει πλέον, για να ντυθεί στα πράσινα ο Ινσούα αφορά μία εκκρεμότητα που έχει ο ίδιος ο Αργεντινός με την Ουντινέζε, για ένα ποσό 200.000 ευρώ που του οφείλεται απ’ την περσινή σεζόν, ωστόσο αυτό είναι κάτι που αναμένεται να διευθετηθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Η άφιξή του στην Αθήνα αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης (22/8), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όντας το 9ο καλοκαιρινό απόκτημα των «πράσινων».

Η δε… αργεντίνικη παροικία στο "Γ.Καλαφάτης" μεγαλώνει κι άλλο, μετά τους Βιγιαφάνιες και Τσάβες, με τον Παναθηναϊκό να συμπληρώνει… μπλακ-τζακ στους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, αφού ο Ινσούα είναι ο 21ος εκπρόσωπος της "μπιανκοσελέστε" που θα φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς…

News 24/7

24MEDIA NETWORK