Και Γιόβετιτς και Μέλο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει βολισκοπήσει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Στέφαν Γιόβετιτς και τον Φελίπε Μέλο από την Ιντερ στην οποία δεν υπολογίζονται. Ρεπορτάζ: Κώστας Γουλής.

Και Γιόβετιτς και Μέλο!
Stevan Jovetic

Moλονότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στον Παναθηναϊκό, κοιτάζει πράγματα για το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού έχοντας πάρει και την ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση.

Τα τελευταία 24ωρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε σειρά επαφών με το διευθυντή της Ιντερ Πιέρο Οσόλιο (τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στους "νερατζούρι") έχοντας στο μυαλό του δύο παίκτες. Τον Στέφαν Γιόβετιτς και τον Φελίπε Μέλο

Και Γιόβετιτς και Μέλο!

Oι πληροφορίες από την Ιταλία και το ρεπορτάζ της Ιντερ αναφέρουν ότι ο "Στράμα" έκανε διευρευνητικού χαρακτήρα κρούσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολογίζει στο ρόστερ ούτε ο νέος προπονητής των Ιταλών Στέφανο Πιόλι.

Η Ιντερ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι διατεθειμένη να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων των δύο παικτών έτσι ώστε αυτοί να μην καταλήξουν σε ιταλικό σύλλογο αλλά στο εξωτερικό.

O Βραζιλιάνος και ο Μαυροβούνιος, αμφότεροι διεθνείς είναι σίγουρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις, ωστόσο το καλοκαίρι ο Στραματσόνι απέδειξε ότι σ' αυτόν τον τομέα μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά και η προσπάθειά του να έχει αποτέλεσμα.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΦΕΛΙΠΕ ΜΕΛΟ

Ο Φελίπε Μέλο έκλεισε τον περασμένο Ιούνιο τα 33 του χρόνια και είναι μέλος της Ίντερ από το καλοκαίρι του 2015, όπου αποκτήθηκε κατόπιν εισήγησης του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη των "νερατζούρι" και αγωνίστηκε σε 26 ματς της Serie A και 28 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ενώ φέτος ο έμπειρος αμυντικός μέσος έχει μόλις μία συμμετοχή στις 12 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αφού δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Φρανκ Ντε Μπουρ.

Από το 2005 και μετά έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Μαγιόρκα, Ράθινγκ Σανταντέρ, Αλμερία, Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Γαλατάσαραϊ ενώ από το 2009 μέχρι το 2010 φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο 22 φορές, συμμετέχοντας μάλιστα με την εθνική Βραζιλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010 όπου και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ

Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός (μπορεί να αγωνιστεί είτε ως δεύτερος στράικερ είτε ως εξτρέμ, είτε ως επιτελικός μέσος) έκλεισε στις αρχές του μήνα τα 27 του χρόνια και ανήκει και εκείνος στο δυναμικό της Ίντερ από το καλοκαίρι του 2015, με την παρουσία του στο "Meazza" να θυμίζει έντονα αυτήν του Φελίπε Μέλο. Πέρυσι απολάμβανε την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Μαντσίνι και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να έχει παίξει σε 26 από τα 38 ματς πρωταθλήματος (στην αρχή μάλιστα είχε χαρίσει αρκετούς πόντους στους Μιλανέζους με καθοριστικά γκολ) όμως φέτος δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής!

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτίζαν, εκτόξευσε το όνομα του στην Ιταλία με την Φιορεντίνα ενώ το 2013 η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε σχεδόν 27.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τους "βιόλα" χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να προσαρμοστεί στην Premier League και έτσι να επιστρέψει στην Serie A και στους "νερατζούρι" δύο χρόνια μετά. Μέλος της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου από το 2007, με τον "Γιο-Γιο" να μετράει μέχρι στιγμής 43 συμμετοχές και 18 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK