Καρανίκας (σε δεύτερο πλάνο) για τον Παναθηναϊκό

Ο 24χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα "τσεκάρεται" με προσοχή απ’ το "τριφύλλι" εν όψει Γενάρη, αφού τρέξουν πρώτα οι υποθέσεις του βασικού επιθετικού και του δεκαριού. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τουContra.gr.

Καρανίκας (σε δεύτερο πλάνο) για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού για τον Γενάρη έχουν ήδη οριοθετηθεί στις (σερί) συζητήσεις που είχαν απ’ τα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο (νέος τεχνικός διευθυντής) Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Η πρώτη κίνηση έγινε -και μάλιστα σε χρόνο…dt- με την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη που θα καλύψει τη θέση του (βασικού) αμυντικού μέσου και πλέον σειρά παίρνουν οι υποθέσεις του επιθετικού, του επιτελικού χαφ («10άρι») και του ακραίου επιθετικού.

Σε δεύτερο πλάνο υπάρχει προοπτική ενίσχυσης (και) με έναν δεξιό μπακ, διότι: α) Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα απουσιάσει απ’ τις πρώτες μέρες του 2017 με την εθνική Μάλι στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα πραγματοποιηθεί στη Γκαμπόν και θα λείψει για περισσότερο από ένα μήνα, β) ο Τζιαντομένικο Μέστο δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω του προβλήματος που κουβαλάει στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ούτως ή άλλως το καλοκαίρι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται κι όπως φαίνεται (με τα υπάρχοντα δεδομένα) δεν θα ανανεωθεί.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες τουContra.gr, στο δεύτερο σκέλος της μεταγραφικής λίστας των «πράσινων», υπάρχουν (και) περιπτώσεις δεξιών μπακ τόσο απ’ την ελληνική αγορά, όσο κι απ’ το εξωτερικό, οι οποίες κι αξιολογούνται καθημερινά. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως στην κορυφή των «ελληνικών» επιλογών βρίσκεται το όνομα του Νίκου Καρανίκα του ΠΑΣ Γιάννινα.ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 με τη γιαννιώτικη ομάδα.

Ο 24χρονος Λαρισαίος μπακ, είναι απ’ τις σταθερές επιλογές στο δεξιό άκρο του ΠΑΣ την τελευταία διετία, μολονότι είχε να ανταγωνιστεί πέρσι τον Στρούνα και φέτος τονΜπουκουβάλα, μετρώντας 23 συμμετοχές με 3 ασίστ την περσινή σεζόν και 12 με 1 ασίστ την εφετινή, έχοντας συμμετάσχει και στους 4 αγώνες που έδωσαν οι Γιαννιώτες το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά τουEuropaLeague.

Η διοίκηση του ΠΑΣ δεν φέρεται να είναι αρνητική στην προοπτική πώλησής του αντί ενός ποσού που θα φτάνει τις 200.000 ευρώ (συν ένα πιθανό ποσοστό μεταπώλησης), ενώ για τον 24χρονο άσο έχει καλή άποψη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το όνομά του είναι στην «πράσινη» λίστα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα «ενεργοποιηθεί» μόνο όταν προχωρήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις που «καίνε» αυτή τη στιγμή. Ητοι αυτή του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μπεργκ (με τους Ανσαριφάρντ και Ισακ να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο), αλλά και του επιτελικού χαφ.

ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ"

Για την τελευταία θέση (το «δεκάρι»), εξετάζονται ήδη με προσοχή (πλην του Μασούντου του Πανιωνίου) δύο πολύ καλές περιπτώσεις απ’ την Αργεντινή, τους οποίους έχει προτείνει απ’ τη λίστα του ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, αλλά και ένας παίκτης απ’ την Κεντρική Ευρώπη, που έχουν «τσεκάρει» οι Χένρικσεν και Νίλσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK