"Καθάρισε" με την UEFA ο Στραματσόνι

Ο Ιταλός θα κάτσει κανονικά στον πάγκο κόντρα στον Άγιαξ καθώς του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής για το ματς με την Σταντάρ. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή.

"Καθάρισε" με την UEFA ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Πέμπτη (10/11) εκδικάστηκε και η υπόθεση του Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος είχε αποβληθεί στο ημίχρονο του αγώνα με την Σταντάρ στη Λιέγη, τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ιταλός τεχνικός και ο Παναθηναϊκός είχαν απολογηθεί μέσω υπομνήματος, με την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να του επιβάλλει εν τέλει συνολική ποινή 1 αγωνιστικής, την οποία έχει ήδη εκτίσει αφού δεν κάθησε στον πάγκο των "πρασίνων" στο δεύτερο ματς με την Σταντάρ για τους ομίλους του Europa League που έγινε στη Λεωφόρο.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως στον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (εφόσον νωρίτερα δεν έχει πάρει κάποια άλλη ανατροπή το θέμα του προπονητή στο "τριφύλλι") θα ειναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας του.

Επίσης, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα που έκανε λόγο για άναμμα καπνογόνων από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού, θα επιβληθεί κάποιο μικρό πρόστιμο όπως προβλέπει το άρθρο 16 του σχετικού κώδικα της UEFA, με την οριστική απόφαση να αναμένεται να παρθεί πάντως την ερχόμενη Πέμπτη (17/11) όπου θα εξεταστεί η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς τον Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Στραματσόνι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK