"Κλείνει με 2,5 εκατ. στη Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος"

Η επιβεβαίωση από τηνA’Bolaγια την επικείμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους Λουζιτανούς για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και η προκαταβολή… ανάσα που έρχεται για το "τριφύλλι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
Vlachodimos EUROKINISSI

Θέμα… ημερών είναι όπως όλα δείχνουν πλέον η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα. Όπως ανέφερε στη σημερινή έκδοση και η εφημερίδαA’Bola(επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Contra.grτης Παρασκευής):

« …λίγες μέρες χωρίζουν τη Μπενφίκα από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ, πρακτικά έχει πλέον κλείσει, με το ύψος της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Η οικονομική κρίση στον Παναθηναϊκό, οδήγησε τον σύλλογο στο να πουλήσει τον 23χρονο γκολκίπερ, πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο θα υπολόγιζε και πολύ πριν το επόμενο μεταγραφικό “παράθυρο”. Η ελληνική ομάδα χρειάζεται επειγόντως χρήματα από τη μεταγραφή και γι’ αυτό επέσπευσε τη διαδικασία και τη συμφωνία με τη Μπενφίκα».

Οι πληροφορίες του Contra.grαναφέρουν πως τα συνολικά νούμερα της προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ (μαζί με κάποια μπόνους), με τους Λουζιτανούς να δίνουν ως προκαταβολή 1,5 εκατ. ευρώ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK