Κλήθηκαν οι μάνατζερ του Λουντ για ανανέωση

Οι εκπρόσωποι του διεθνούς Φινλανδού μέσου ενημερώθηκαν από τον Παναθηναϊκό για να έρθουν στην Αθήνα το προσεχές διάστημα και να ξεκινήσουν οι επίσημες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έως το 2020. Τι αύξηση σκοπεύουν να κάνουν οι "πράσινοι" και ποιες είναι οι σκέψεις του 24χρονου μέσου. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Κλήθηκαν οι μάνατζερ του Λουντ για ανανέωση

Η εκκίνησή του στην εφετινή σεζόν; Κάτι παραπάνω από εξαιρετική, σε συνέχεια του θαυμάσιου φίνις στα περσινά πλέι-οφ. Σούπερ εμφάνιση, αλλά… γκίνια με δύο δοκάρια στο πρώτο ματς με τη Γκαμπάλα, γκολάρα… πρόκρισης στη ρεβάνς, πολλά χιλιόμετρα, τρομερός ζήλος, επιβεβαίωση της σταθερής εξέλιξής του και της νοοτροπίας του «παίκτη του προπονητή».

Ο Ρόμπιν Λουντ (περί ου ο λόγος) είναι πλέον σταθερή αξία για τον Παναθηναϊκό και η πρόθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού» είναι να συνεχίσει να αποτελεί μέλος του για αρκετά χρόνια ακόμα. Η διάθεση άλλωστε, για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών προϋπήρχε και πριν απ’ τα ματς με τη Γκαμπάλα, αφενός διότι έχει ένα «πακέτο» που κι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί (υπέρ)πολύτιμο για το «τριφύλλι» κι αφετέρου γιατί σε 11 μήνες από σήμερα το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν αποκλείεται (με τέτοιες εμφανίσεις) να αρχίσουν να ηχούν σύντομα «Σειρήνες» στ’ αυτιά του Φινλανδού.

Πλέον το πολύ καλό ξεκίνημά του με τους «πράσινους», φέρνει τις εξελίξεις ένα «κλικ» πιο μπροστά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr την Παρασκευή (4/8) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν (κι επίσημα) τους εκπροσώπους του διεθνούς Φινλανδού μέσου να έρθουν το προσεχές διάστημα στην Αθήνα, για να συζητήσουν την προοπτική νέου συμβολαίου έως το 2020.

Η πλευρά του παίκτη (που είχε κάνει μία πρώτη κουβέντα με το «τριφύλλι» κι επί ημερών Λυμπερόπουλου) δέχθηκε με ικανοποίηση το «κάλεσμα» του Παναθηναϊκού και είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας, είτε στις αρχές της επόμενης οι μάνατζερ του Λουντ αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα για τα… περαιτέρω (ακόμη δεν έχει φιξαριστεί το πότε).

Πρόθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού» είναι να προσφέρει στον 24χρονο άσο νέο, τριετές συμβόλαιο με αύξηση των ετήσιων απολαβών του που θα ξεπερνούν πλέον τις 300.000 ευρώ (στο τρέχων συμβόλαιό του οι απολαβές του είναι 280.000 ευρώ), συν κάποια μπόνους στόχων.

Ο Λουντ απ’ την πλευρά του είναι πολύ θετικός στο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού (ανα)γνωρίζει πως έχει πλέον ξεκάθαρο και πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα, του αρέσει η Ελλάδα, το κλαμπ, ο κόσμος και δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να αλλάξει… παραστάσεις.

Πόσω μάλλον απ’ τη στιγμή που είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον, σε λίγες ημέρες να έχει στο πλευρό του και τον πολύ καλό του φίλο και συμπαίκτη του και στην εθνική Φινλανδίας Τεέμου Πούκι, για τον οποίο άλλωστε, ο ίδιος ο Λουντ έπαιξε ρόλο «μεσολαβητή» στις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναλύοντάς του τα πάντα για τον σύλλογο, τη χώρα και το πρότζεκτ.

Αυτή είναι άλλωστε, η επιθυμία και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Να (συμ)πορευτούν οι δύο Φινλανδοί στα «πράσινα» για την επόμενη τριετία, αποτελώντας βασικούς «πυλώνες» του νέου Παναθηναϊκού.

Η άφιξη των εκπροσώπων του στην Αθήνα, αναμένεται να σηματοδοτήσει τις επόμενες εξελίξεις για τον Λουντ, ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει (με βάση και το «κλίμα» που βγαίνει κι απ’ το περιβάλλον του 24χρονου μέσου), είναι πως εφόσον οι δύο πλευρές καθίσουν στα τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δεν θα αργήσουν να οδηγηθούν σε συμφωνία.

Κι από εκεί και πέρα, εφόσον ο Παναθηναϊκός «δέσει» μέσα στον Αύγουστο τον Λουντ, θα ξεκινήσει αντίστοιχες επαφές για νέα συμβόλαια και με τους μάνατζερ των Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί, που είναι και οι επόμενοι στη λίστα των «ανανεώσεων».

News 24/7

24MEDIA NETWORK