Κολοβέτσιος: "Αν το έβαζε ο Μυστακίδης..."

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έριξε την ευθύνη των κακών αποτελεσμάτων εκτός έδρας στην έλλειψη επιθετικού της κλάσης του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας δυο φορές πως αν έμπαινε γκολ η ευκαιρία του Μυστακίδη το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είχε άλλη εξέλιξη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kolovetsios EUROKINISSI

Το... μπαλάκι από την άμυνα στην επίθεση έριξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θέλοντας να δικαιολογήσει τα αρνητικά αποτελέσματα, κυρίως εκτός έδρας, με αφορμή τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη φορά.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως λείπει από τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης τύπου Μπεργκ, ενώ έφερε ως παράδειγμα τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Μυστακίδη.

"Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, δεν έχουμε πάρει ακόμα νίκη εκτός έδρας και αυτό δεν μας τιμάει ως ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι συνδυασμός ψυχολογίας, χαμένων ευκαιριών και αν βάζαμε γκολ με τον Μυστακίδη απόψε θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω", είπε αρχικά στην NOVA και συνέχισε:

"Μας λείπει ένας καλός φορ σαν τον Μπεργκ. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε. Αν είχαμε έναν σέντερ φορ τύπου Μπεργκ θα είχαμε πάρει αρκετά διπλά. Έτσι είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζουμε καθημερινά δυσκολίες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Εμείς μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη, το έχουμε πει και στα αποδυτήρια, ξεκινήσαμε καλά απόψε, πατούσαμε καλύτερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν κομβική κατά τη γνώμη μου η χαμένη ευκαιρία του Μυστακίδη και δεχθήκαμε τελικά δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που ειδικά το δεύτερο δεν γίνεται να μπαίνει έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK