Κονέ: "Δεν σκέφτομαι να γυρίσω Ελλάδα"

Τέλος στα σενάρια που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Παναγιώτης Κονέ με δηλώσεις του στην αθλητικό εκπομπή της ΕΡΤ, "Euro, euro όλοι".

Κονέ: "Δεν σκέφτομαι να γυρίσω Ελλάδα"
Κονέ-Ουντινέζε

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Άρη Γάτα, ο Παναγιώτης Κονέ έβαλε τέλος στη μεταγραφολογία που τον θέλει πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα μίλησε για τους στόχους του, αλλά και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε:

"Eίναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υπερβολικά. Το ότι έχω εγώ μια καλή σχέση με τον κ. Στραματσόνι και έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να μιλάμε, δε σημαίνει ότι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό.

Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είχα δει ότι μίλησε με καλά λόγια για μένα, αλλά ως εκεί. Δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω. Εγώ έχω συμβόλαιο άλλα τρία χρόνια με την ομάδα μου, τώρα ήμουν δανεικός στη Φιορεντίνα μέχρι 30 Ιουνίου. Όλο αυτό το ενδεχόμενο να μετακομίσω στον Παναθηναϊκό δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια".

Για το αν έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό: "Βασικά το λάθος έγινε από τα ιταλικά ΜΜΕ, όχι από τα ελληνικά. Δεν ξέρω ποιος και τι έγραψε. Έχω μιλήσει στο παρελθόν και θα συνεχίζω να μιλάω με τον Στραματσόνι. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού όμως ούτε της Φιορεντίνα, ούτε της ομάδας μου.

Δεν σκέφτομαι την Ελλάδα γιατί εγώ καλώς ή κακώς τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζομαι στην Ιταλία, έχω βελτιωθεί αρκετά. Εκεί έχτισα την καριέρα μου. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ δεν έδειξα τον καλό μου εαυτό. Δεν το λέω για αν υποτιμήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να συνεχίσω στην Ιταλία. Χαίρομαι που οι ελληνικές ομάδες χρησιμοποιούν Έλληνες. Πιστεύω αυτό θα έχει αποτέλεσμα στο μέλλον. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να γυρίσω Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο εκεί".

"Θέλω να ξεκαθαρίζω πάντα τη θέση μου από σεβασμό πάνω από όλα στους φιλάθλους. Κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί ούτε με εμένα, ούτε με τον μάνατζέρ μου, ούτε με την Ουντινέζε. Μπορεί αυτό να το έχουν γράψει λόγω της καλής μου σχέσης με τον κ. Στραματσόνι.

Είναι δύσκολο να ερχόμουν δανεικός από την Ουντινέζε στον Παναθηναϊκό. Γράφανε κιόλας και λεπτομέρειες για το συμβόλαιό μου. Είναι λίγο αστείο όλο αυτό. Αν αυτό γινόταν κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα γινόταν σε καμία περίπτωση ως δανεισμός".

Για το Euro: Έχουν γίνει καλά παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν γίνει ανταγωνιστές μεταξύ τους. Ακόμα και η Γαλλία. Μου έκανε εντύπωση η αποφασιστικότητα της Ιταλίας και συνήθως οι δεμένες ομάδες πηγαίνουν καλά στις διοργανώσεις. Στα νοκ άουτ είναι πάντα δύσκολο να κάνεις προβλέψεις.

Για την Εθνική: "Είναι πονεμένη ιστορία η Εθνική. Όλοι που το βλέπουμε τώρα πονάμε και βλέπουμε ότι είμαστε καλύτεροι από άλλες ομάδες που είναι τώρα εκεί. Εμείς πρέπει τώρα σαν φίλαθλοι να τους δίνουμε συγχαρητήρια και από Σεπτέμβρη να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε στη Ρωσία το 2018".

News 24/7

24MEDIA NETWORK