"Κόπηκε" λόγω πειθαρχικού παραπτώματος o Λαγός

Ο Λαγός "κόπηκε" από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά (27/9, 16:00) και ο λόγος έχει να κάνει με πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο παίκτης.

"Κόπηκε" λόγω πειθαρχικού παραπτώματος o Λαγός

Αφορμή αποτέλεσε ένα περιστατικό που έγινε στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης (24/9) στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Νίνη και τον Ρούτερ. Ο Τάσος Λαγός έκανε ένα άτσαλο τάκλιν στον Σωτήρη Νίνη, τραυματίζοντάς τον (αυτός είναι και ο λόγος που ο τελευταίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τον Πλατανιά).

Ο Νίνης του ζήτησε σε χαμηλούς τόνους να είναι πιο προσεκτικός, ενώ παρατηρήσεις του έκανε και ο Ρούτερ, βλέποντας ότι τραυμάτισε τον συμπαίκτη του. Ο Τάσος Λαγός αντιμίλησε στον βοηθό του Γιάννη Αναστασίου και η συνέχεια ήρθε την επόμενη ημέρα στο Κορωπί. Ο Λαγός ζήτησε τελικά συγγνώμη από τον Νίνη για τον τραυματισμό που του προκάλεσε, ενώ ο Αναστασίου τού ζήτησε να κάνει το ίδιο και με τον Ρούτερ, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση από τον νεαρό άσο. Έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή, αποδεικνύοντας ότι δεν δείχνει ανοχή σε πειθαρχικά παραπτώματα, όπως άλλωστε είχε πράξει στο παρελθόν με τους Τριανταφυλλόπουλο και Δώνη.

Διαβάστε ακόμη:

Με απουσίες κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

Το παράπονο του Αναστασίου: "Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουμε μόνο το αρνητικό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK