Ξεκινάει η "πράσινη"… αντικατασκοπία!

Ο ΠΑΟ ανεβάζει στο φουλ τους κατασκοπευτικούς μηχανισμούς του εν όψει του γ’ προκριματικού. Το ταξίδι της Πέμπτης στην Πολωνία για τη ρεβάνς της Γιαγκελόνια με την Καμπάλα και η έναρξη συλλογής στοιχείων για τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του τριφυλλιού.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κλήρωση της Παρασκευής (14/7) έβγαλε πλέον τους υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού για τον γ’ προκριματικό τουEuropaLeagye(Καμπάλα ή Γιαγκελόνια) και οι «πράσινοι» μηχανισμοί «κατασκοπίας» τέθηκαν ήδη σε… εγρήγορση!

Με την επιστροφή της ομάδας απ’ την Ολλανδία το βραδάκι του Σαββάτου (15/7), το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» θα βάλει αμέσως κάτω τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών, όσον αφορά το «τσεκάρισμα» (σε πρώτη φάση) και των δύο αντιπάλων του Παναθηναϊκού. Τόσο μέσω των αγώνων που έδωσαν οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, όσο κι εκείνων που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες. Στα χέρια των «πράσινων» βρίσκεται ήδη τοdvdτου πρώτου παιχνιδιού των δύο υποψηφίων αντιπάλων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (13/7) στο Μπακού (1-1), προκειμένου να γίνει… φύλλο και φτερό απ’ το τεχνικό τιμ.

Η Γιαγκελόνια, ρίχνεται από την Κυριακή (16/7) και στη «μάχη» της πολωνικής λίγκας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Νιετσιέτζα (4:30 μ.μ.), με ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν κάνει ήδη τις… κινήσεις τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το βίντεο και του συγκεκριμένου ματς.

Το πρώτο μεγάλο «τσεκάρισμα» βεβαίως, αναμένεται να γίνει την προσεχή Πέμπτη (20/7). Την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (9 μ.μ.) την Αλκμάαρ στο φιλικό «πρόβα τζενεράλε» εν όψει των ευρώ-προκριματικών, η Γιαγκελόνια θα υποδέχεται στο Białystok City Stadium» την Καμπάλα στη ρεβάνς του 1-1 του Μπακού (9:30 μ.μ.). Στις εξέδρες του πολωνικού γηπέδου αναμένεται να δώσει το «παρών» κι άνθρωπος του «τριφυλλιού», με πιο πιθανό τον άμεσο συνεργάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα, ο οποίος αναλαμβάνει -στο μεγαλύτερο μέρος- το «διάβασμα» και το σκάουτινγκ των αντιπάλων του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, εάν κι εφόσον προκριθεί η Γιαγκελόνια και «κλειδώσει» ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό τουEuropa, είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη ένα ταξίδι σκάουτ του «τριφυλλιού» στο Μπιάλιστοκ της Πολωνία, για τον εντός έδρας αγώνα της με την Γκόρνικ την Κυριακή 23 Ιουλίου (7 μ.μ.). Στο τελευταίο παιχνίδι της πολωνικής ομάδας πριν το πρώτο παιχνίδι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο (Πέμπτη 27 Ιουλίου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK