Ξεκινάει με Ιμπάρμπο, ραντεβού (και) για Ισακ!

Η πρώτη δύσκολη αποστολή του Λυμπερόπουλου, ο χρόνος που πιέζει για τον επιθετικό, η ανοικτή πόρτα ως την επόμενη εβδομάδα για τον Ανσαριφάρντ και η εν Αθήναι συνάντηση για τον διεθνή Σουηδό φορ της Ράντερς. Το Contra.gr αποκαλύπτει…

Ξεκινάει με Ιμπάρμπο, ραντεβού (και) για Ισακ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπιασε… δουλειά (και τυπικά) από το απόγευμα της Παρασκευής (23/12) στον Παναθηναϊκό, κι άρχισε να ενημερώνεται στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ για τα πάντα!

Από τα συμβόλαια των παικτών, τις απολαβές, τις εκκρεμότητες και τις πρώτες διερευνητικές επαφές που έκανε η διοίκηση με τρεις απ’ τους παίκτες που δεν υπολογίζονται απ’ το τεχνικό τιμ, ως την έως τώρα πορεία των συζητήσεων που έχουν γίνει με τους Μολέδο και Λουντ για τα νέα συμβόλαιά τους. Για τα μεταγραφικά ζητήματα και την ενίσχυση του «πράσινου» ρόστερ άλλωστε, έχει κάνει ήδη τρεις συζητήσεις με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και είναι σε ανοικτή… γραμμή.

Η πρώτη… επικίνδυνη αποστολή του θα είναι οι αποχωρήσεις των παικτών που είναι στηblacklist. Με πρώτο όλων τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ξεκινώντας απ’ το Σάββατο επαφές με τον μάνατζερ του Κολομβιανού άσου, Ρικάρντο Καλέρι, προκειμένου να κληθεί στην Αθήνα για τα… περαιτέρω. Θα ακολουθήσουν οι Γουακάσο και Σαμπά και σε δεύτερο χρόνο οι Λεντέσμα, Ιβανόφ και Ρινάλντι (για τον Αργεντινό έχει «ενεργοποιηθεί» και σ’ αυτό το κομμάτι ο Ρότσα, για να βρεθεί ομάδα στην Αργεντινή για να δοθεί δανεικός) και σίγουρα αναγνωρίζει πως οι κινήσεις του θα πρέπει να είναι άμεσες (ιδίως γι’ αυτούς που πιάνουν θέση ξένου) και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΚΑΡΙΜ ΚΑΙ ΙΣΑΚ

Η -έγκαιρης- αποχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, που θα «αδειάσει» μια θέση ξένου στο ρόστερ είναι αυτή τη στιγμή το βασικότερο κομμάτι της εξίσωσης, που θα καθορίσει τις εξελίξεις και το… αποτέλεσμα για τον επιθετικό.

Οι «πράσινοι» και ο Ουζουνίδης κρατούν ακόμη ανοικτή την… πόρτα του Πανιωνίου και του Ανσαριφάρντ που είναι ο ένας βασικός στόχος, ωστόσο ο χρόνος αρχίζει πλέον να πιέζει αφού και οι «κυανέρυθροι», αλλά (κυρίως) η πλευρά του Ιρανού θέλουν να ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Αν ο Παναθηναϊκός λύσει το «θέμα» με τον Ιμπάρμπο, τότε θα φορτσάρει για να κάνει το μεγάλο «κόλπο», γνωρίζοντας πως επί του παρόντος ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα ισχνό προβάδισμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, κι ακριβώς επειδή οι «πράσινοι» δεν ελέγχουν χρονικά τις εξελίξεις, διατηρούν τον κύκλο επικοινωνίας και με την πλευρά του διεθνή Σουηδού επιθετικού της Ράντερς, Μίκαελ Ισακ.

Οπως αναφέρουν δε οι πληροφορίες του Contra.gr, εντός της επόμενης εβδομάδας σχεδιάζεται να γίνει και ραντεβού του Λυμπερόπουλου με τον μάνατζερ του Σκανδιναβού φορ, Μάρτιν Νταλίν στην Αθήνα, με τον Ισακ να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην προοπτική του Παναθηναϊκού απ’ αυτή της Αντερλεχτ, λόγω (και) του Μπεργκ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK