Λαχτάρα με Ζέκα πριν από τη σέντρα

Ο Κάρλος Ζέκα ανησύχησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά, λίγο πριν το τέλος της προθέρμανσης στο ματς με την Ξάνθη, έπεσε στο έδαφος κρατώντας το γόνατό του.

"Χτυποκάρδια" με Ζέκα στη Λεωφόρο, καθώς ο Πορτογάλος άσος ένιωσε πόνο στο γόνατο, ενώ εκτελούσε σουτ στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Ξάνθη και έπεσε στο έδαφος προκειμένου να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο παίκτης έδειχνε να πονά, ενώ και ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος. Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις σε αυτό ακριβώς το σημείο κι αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας προβληματίστηκαν έντονα, βλέποντάς τον πεσμένο στο έδαφος.

Τελικά ο παίκτης αποσύρθηκε στα αποδυτήρια για να προετοιμαστεί για την έναρξη του αγώνα και τελικά, αφού το ιατρικό επιτελείο τον εξέτασε, του επέτρεψε να αγωνιστεί κανονικά.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.