Λαχτάρα με Ζέκα πριν από τη σέντρα

Ο Κάρλος Ζέκα ανησύχησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά, λίγο πριν το τέλος της προθέρμανσης στο ματς με την Ξάνθη, έπεσε στο έδαφος κρατώντας το γόνατό του.

"Χτυποκάρδια" με Ζέκα στη Λεωφόρο, καθώς ο Πορτογάλος άσος ένιωσε πόνο στο γόνατο, ενώ εκτελούσε σουτ στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Ξάνθη και έπεσε στο έδαφος προκειμένου να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο παίκτης έδειχνε να πονά, ενώ και ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος. Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις σε αυτό ακριβώς το σημείο κι αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας προβληματίστηκαν έντονα, βλέποντάς τον πεσμένο στο έδαφος.

Τελικά ο παίκτης αποσύρθηκε στα αποδυτήρια για να προετοιμαστεί για την έναρξη του αγώνα και τελικά, αφού το ιατρικό επιτελείο τον εξέτασε, του επέτρεψε να αγωνιστεί κανονικά.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...