Λεντέσμα: "Καμία υπόσχεση, αποδείξεις στο γήπεδο"

Ο Κρίστιαν Λεντέσμα απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι τα μεγάλα λόγια μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Λεντέσμα: "Καμία υπόσχεση, αποδείξεις στο γήπεδο"

Μετρημένος ο Αργεντινός τόνισε τα εξής:

Τι ήταν αυτό που μέτρησε ενδεχομένως… λίγο πιο πολύ στο να αποδεχθείς τελικά την προσφορά του Παναθηναϊκού;

«Μέτρησε πολύ στην απόφασή μου η παρουσία του προπονητή αλλά σίγουρα σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση».

Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, λόγω του «πλούσιου» βιογραφικού σου αλλά και των στοιχείων που έχει δείξει σαν ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα. Εσύ τι πιστεύεις πως έχεις να προσφέρεις στην ομάδα μας;

«Έχω μεγάλη διάθεση να παίξω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έχω μια εμπειρία 15 ετών σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω με την εμπειρία μου. Βέβαια και εγώ έχω να πάρω και να μάθω πράγματα από τον Παναθηναϊκό».

Τι εικόνα έχεις μέχρι στιγμής από την ομάδα;

«Βλέπω τη διάθεση που υπάρχει και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο σύλλογος και να επιστρέψει στους τίτλους. Μου έχει κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση η δουλειά του προπονητή και θεωρώ ότι μέσα από αυτή τη δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι σημαντικό».

Έχεις πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο Κυπέλλων αλλά όχι ενός Πρωταθλήματος, ένα τρόπαιο που λείπει εσχάτως και από τον Παναθηναϊκό. Θεωρείς ότι… ήρθε η ώρα να τα καταφέρεις;

«Θεωρώ ότι όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Ως άνθρωπος δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις αλλά θέλω να αποδείξω στο γήπεδο και εγώ και η ομάδα ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τους υψηλούς στόχους».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καινούργια σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω να γίνω ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την πορεία του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε τον Λεντέσμα ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK