Λέτο: "Νίκη με Ολυμπιακό, το χρωστάμε στον κόσμο"

Πώς και πώς περιμένει το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος μίλησε για την επανεμφάνισή του με τα πράσινα και την υποδοχή του κόσμου στη Λεωφόρο.

Ανυπόμονος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, το βαθμό ετοιμότητάς του και την υποδοχή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Live Sport":

Για την επιστροφή του: "Είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ και θεωρώ ότι έδειξα καλά πράγματα. Επίσης, η επανεμφάνισή μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όλα πήγαν καλά και αυτή είναι η αρχή για την επιστροφή μου".

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: "Θα προσπαθήσω να το κάνω το συντομότερο δυνατό. Χρειάζομαι μερικά παιχνίδια για να βρω ρυθμό και έπειτα θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά πράγματα".

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: "Ακόμα δεν είμαι σε τοπ φόρμα, χρειάζομαι χρόνο. Αλλά είναι λογικό, ήμουν καιρό εκτός και δεν είναι απλό να μπω στο γήπεδο και να είμαι όπως πριν. Δεν θα προσδιορίσω χρόνο, δεν βιάζομαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους".

Για την υποδοχή του κόσμου: "Είναι φανταστικοί. Πάντα είχα την υποστήριξη και την αγάπη τους. Μου δίνει δύναμη και κίνητρο για να δώσω πολλά στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησαν να ξαναβρώ την όρεξή μου για το ποδόσφαιρο. Εδώ νιώθω καλά και αυτό μου βγαίνει".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακού: "Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια, είναι τα σημαντικότερα σε μία σεζόν, αυτά που μπορούν να τον αναδείξουν. Όλοι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τους το χρωστάμε".

Για τη συνεργασία του με Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Καλτσά: "Έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και συνεργαζόμαστε καλά στην προπόνηση. Μας βγήκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι, όσο δουλεύουμε με τον προπονητή, θα αποκτάμε αυτοματισμούς και θα παρουσιάζουμε όμορφο θέαμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ώρα για ξεκάθαρες κουβέντες από όλους