Λίγα λόγια από τον Στραματσόνι για το "διαζύγιο" με τον Παναθηναϊκό

Φιλικός ήταν ο χωρισμός του από τον Παναθηναϊκό, όπως ο ίδιος ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην "Corriere dello Sport". Μεγάλη όσο δεν... πιάνει το μάτι. Χιλιάδες λέξεις και στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έφυγε μόλις την Πέμπτη, αφιέρωσε μονάχα δυο - τρεις αράδες.

Τι είπε ο Ιταλός, πρώην προπονητής του "τριφυλλιού"; Ότι τον είχε επιλέξει ο Τάκης Φύσσας λόγω της δουλειάς του στην Ουντινέζε και πως έφυγε σαν φίλος από τους "πράσινους".

"Στον Παναθηναϊκό; Με διάλεξαν γιατί ο γενικός διευθυντής δούλευε στην εθνική ομάδα και ήρθε να δει στην Ουντινέζε τον Καρνέζη και τον Κονέ", ανέφερε αρχικά και παραδέχθηκε πως "ήμουν τυχερός γιατί παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και με πρότεινε".

"Ήταν μια καλή προσωπική και επαγγελματική εμπειρία. Τελείωσε χωρίς διαμάχη ή ζημία", κατέληξε ο Στραματσόνι, δηλώνοντας παράλληλα διαθέσιμος διότι δεν δεσμεύεται από κάποιον κανόνα να μην δουλέψει αλλού άμεσα.

Αν παραιτήθηκε ή τον... παραίτησαν, δεν διευκρίνισε πάντως...

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.