"Μαλακώνει" τη στάση του ο Ταυλαρίδης

Η επαφή του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη που δείχνει μία πρώτη διάθεση να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και η νέα συζήτηση, προκειμένου να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός και να αρθεί η καταγγελία του. Δέχθηκε να πάει πιο πίσω τη δική του πληρωμή ο Τελάντερ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ICON

Προς… εκτόνωση οδηγείται λίγο-λίγο, η άκρως «ταραγμένη» σχέση του Στάθη Ταυλαρίδη με τον Παναθηναϊκό, που οδήγησε σε καταγγελία του 37χρονου αμυντικού προς την ΕΠΟ την Τρίτη (3/10), μετά τη μη καταβολή της προβλεπόμενης δόσης των 30.000 ευρώ απ’ την προσφυγή του που είχε τελεσιδικήσει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το τελευταίο 24ωρο υπήρξε νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στους «πράσινους» και τον δικηγόρο του Ελληνα αμυντικού και διαφαίνεται μία πρώτη διάθεση, να βρεθεί μία πολύ πιο συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο «Ταύλα» έχει γενικά «μαλακώσει» τη στάση του και είναι αρκετά πιο πιθανό πλέον, να οδηγηθεί σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκό και να μην φτάσει την υπόθεσή του στα απόλυτα… άκρα. Περισσότερα θα διαφανούν, μετά τις νέες επαφές που θα έχουν οι δύο πλευρές, πιθανότατα μέσα στο σαββατοκύριακο, προκειμένου να του δοθεί ένα μικρό ποσό απ’ την οφειλόμενη δόση ως «έναντι» και τα υπόλοιπα ως το τέλος του μήνα. Κι από εκεί και πέρα, να γίνει αντίστοιχη «αναπροσαρμογή» στους όρους των υπόλοιπων δόσεων.

Εάν εντέλει υπάρξει εξωδικαστική συμφωνία ανάμεσα στον Ταυλαρίδη και τον Παναθηναϊκό, τότε στην εκδίκαση της καταγγελίας από το Διαιτητικό την προσεχή Τετάρτη (11/10, 3 μ.μ.), η πλευρά του παίκτη θα αποσύρει την καταγγελία της (που θα επέσυρε και ποινή αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό) και η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Σε ότι αφορά τώρα την υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, ο δικηγόρος του Δανού αμυντικού μετέβη ξανά το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (είχε πάει και την Πέμπτη, όπου άκουσε την πρώτη «πράσινη» πρόταση), όπου συζήτησε με τους «πράσινους» το θέμα της δόσης των 46.139 ευρώ που έπρεπε να καταβληθεί στον πελάτη του εντός της ημέρας.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να πάει λίγο πιο πίσω η πληρωμή και να εξοφληθεί ο παίκτης τη δόση (όπως και ο Ταυλαρίδης) ως το τέλος Οκτωβρίου, αφού εισπράξει ένα μικρότερο ποσό. Η πλευρά του Τελάντερ δέχθηκε να δώσει ένα μικρό χρονικό περιθώριο προς τους «πράσινους», κατανοώντας το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι η τελευταία φορά που θα δεχθεί «αλλαγή» στους όρους της αποπληρωμής των δόσεων που έχουν επιδικαστεί από το Διαιτητικό.

Μάλιστα, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του ίδιου του 26χρονου στόπερ, με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, όπου τον ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει καταγγελία προς την ΕΠΟ, ωστόσο ζήτησε να τηρηθεί από εδώ και πέρα το πλάνο αποπληρωμής του ποσού που του οφείλεται…

News 24/7

24MEDIA NETWORK