Mασούντ μέσω Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό!

Η κινεζική Ουχάν Ζαλ που κάνει το τελικό ντου για να τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, το κλειδί της εξίσωσης και η αποδέσμευση που θα ανοίξει το δρόμο στον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του Μασούν Σοτζέι στο "τριφύλλι". Το Contra.gr αποκαλύπτει το μεταγραφικό ντόμινο.

Mασούντ μέσω Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό!
masud ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου («10άρι», όπως το μάθαμε οι… παλαιότεροι) αποτελούσε εξαρχής «must» για το «πράσινο» ρόστερ. Η δε επιλογή απ’ την ελληνική αγορά είχε οριοθετηθεί εξαρχής: Μασούντ Σοτζέι. Τόσο όμως η περίπτωση του διεθνή Ιρανού μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου, όσο και οι υπόλοιπες που είχαν εξεταστεί απ’ το εξωτερικό (κυρίως απ’ την Αργεντινή, όπου είχε ετοιμάσει σχετική λίστα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα) «προσέκρουαν» στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε διαθέσιμη θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται απ’ το «ντόμινο» των αποδεσμεύσεων των Ιμπάρμπο και Γουακάσο και ειδικά του πρώτου, στον οποίο, όπως έχει επισημάνει εδώ και μέρες το Contra.gr, αποτελεί την προτεραιότητα στην ατζέντα του νέου τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκου Λυμπερόπουλου.

Οι εξελίξεις των τελευταίων 24 ωρών πάντως φαίνεται πως έχουν θετική χροιά για τον Παναθηναϊκό. Η παρτίδα… χαρτιών με dealer («μάνα» που λέμε πιο λαϊκά) την Κάλιαρι και «παίκτες» την κινεζική Ουχάν Ζαλ, την Τζένοα και την Μπολόνια φαίνεται πως πλέον «φορτώνει». Κι απ’ τη στιγμή που ο σύλλογος της Κίνας (Β’ Κατηγορίας) αποφάσισε να παίξει τα… ρέστα της στην πατρίδα, καταθέτοντας νέα πρόταση 7 εκατ. ευρώ, για να καλύψει τα «θέλω» της ιταλικής ομάδας, τα δεδομένα έρχονται πολύ πιο κοντά στα «ζητούμενα» που έψαχνε εξαρχής ο Παναθηναϊκός.

Εφόσον η υπόθεση Κίνα-Ιμπάρμπο «τρέξει» κι έχει αίσιο… τέλος (και με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους «πράσινους»), τότε κι ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει για τον Μασούντ. Οι πληροφορίες δε, του Contra.gr, αναφέρουν πως οι «πράσινοι» κρατούν «ζεστή» εδώ και μέρες την περίπτωση του Ιρανού άσου, έχοντας προχωρήσει μάλιστα τον πρώτο κύκλο επαφών με τους «κυανέρυθρους» για ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ.

Ως τώρα οι «κλειστές» θέσεις των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στο «πράσινο» δυναμικό, είχαν «φρενάρει» την όλη διαδικασία. Αν ωστόσο, τα… μαντάτα από Κίνα μεριά είναι αυτά που περιμένουν απ’ το «τριφύλλι» τις επόμενες ημέρες, τότε η υπόθεση του Μασούντ θα μπει πλέον στο επόμενο (τελικό) στάδιό της. Με πρόθεση και διάθεση να «κλείσει» θετικά για τους «πράσινους», ακόμη και πριν την επανέναρξη των επίσημων αγώνων τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ερχεται ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο
Στο τιμ του Ουζουνίδη ο Μαραγκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK