Με 4-3-3 και Άλτμαν στα άκρα ο Ουζουνίδης

Την ενδεκάδα που πάνω-κάτω αναμενόταν (δεδομένων και των προβλημάτων που υπάρχουν) παρατάσσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πολύ οριακό για τη συνέχεια παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελληνας τεχνικός, αναμένεται να πάει σε διάταξη 4-3-3 (αφήνοντας κατά μέρος το 4-4-1-1 που είχε καθιερώσει από πέρσι), με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κουλιμπαλί, Χουλτ στα άκρα της άμυνας και τους Μολέδο, Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή ο Σιλά θα παίξει ως καθαρός «κόφτης» με τους Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ μπροστά του, στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Βιγιαφάνιες (δεξιά), Άλτμαν (αριστερά), ενώ ο Μολίνς θα πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης, ελλείψει του «λαβωμένου» Τσάβες.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Μουνιέ, Λουντ, Πίσπας.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Πετράκης επιλέγει το 3-5-2 με τον Μάρκο Βελλίδη κάτω από τα γκολπόστ. Την τριάδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ.

Στις δύο πλευρές θα ξεκινήσουν οι Μπουκουβάλας (δεξιά) και Καρανίκας (αριστερά), ενώ στον άξονα θα πάρουν θέση οι Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μανθάτης, ενώ στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελείται από τους Χαλκιαδάκη και Γιάκο. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γιαννίκογλου, Λίλα, Μπέριος, Κόντε, Ναδάλες, ΣΟλτάνι και Σκόνδρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK