Με φυσικοθεραπευτή από την Ακαδημία η προπόνηση!

Εσωτερικά προσπάθησε να καλύψει -ως έναν βαθμό- το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε η αιφνιδιαστική αποχώρηση της "ομάδας Καρβουνίδη".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Είχε που είχε ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα για να επιλύσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να διορθώσει την κάκιστη εικόνα που δείχνει ο Παναθηναϊκός στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, του ήρθε και η αποχώρηση όλης της «ομάδας Καρβουνίδη», για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το καθημερινό έργο του στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο πολύπειρος επικεφαλής των φυσικοθεραπευτών του «τριφυλλιού» και οι συνεργάτες του (ο εργοφυσιολόγος Κωτσής και ο γυμναστής αποκατάστασης Πανουργιάς) αποχώρησαν απ’ τους «πράσινους» από το βράδυ της Δευτέρας (11/9) υποβάλλοντας τις παραιτήσεις τους, αποδεχόμενοι την πρόταση που τους έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην ΑΕΚ.

Κίνηση… unfair από τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» έμειναν αίφνης… ξεκρέμαστοι στο κομμάτι των φυσικοθεραπευτών (και του γυμναστή αποκατάστασης) εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, μόλις λίγα 24ωρα πριν από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για να βγει ως έναν βαθμό η… δουλειά στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (13/9), οι «πράσινοι» επιστράτευσαν από την Ακαδημία τους τον φυσικοθεραπευτή Μάνο Κασαπάκη, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στις προπονήσεις από την Πέμπτη (14/9) έως το Σάββατο (16/9).

Δεν αποκλείεται δε, να προστεθεί για λίγες ημέρες στο τιμ και ο έτερος φυσικοθεραπευτής των τμημάτων υποδομής Σταμάτης Χατζής, την ώρα που στο «τριφύλλι», έχουν ήδη συγκεντρώσει βιογραφικά για να συμπληρώσουν τα τρία κενά που άφησαν πίσω τους οι Καρβουνίδης, Κωτσής και Πανουργιάς. Με τον Ουζουνίδη να ξεκαθαρίζει πως το αργότερο έως την Κυριακή (17/9) θα πρέπει να έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες, προκειμένου να έχει συμπληρωμένο όλο το τιμ και να δουλέψει με ηρεμία απ’ το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας…

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK