Με Γουακάσο κόντρα στην Τσβόλε ο Παναθηναϊκός, αποκλεισμός Αμπέντ

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το φιλικό - πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Τσβόλε. Μέσα ο Μουμπάρακ Γουακάσο.

Το φιλικό παιχνίδι με την Τσβόλε στη Λεωφόρο είναι το τελευταίο του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών του στο Europa League και ο Αντρέα Στραματσόνι πρόκειται να προβάρει το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος επιλέχθηκε στην αποστολή, θα είναι στο αρχικό σχήμα ως αριστερός μέσος στο 4-2-3-1 που σκοπεύει να παρατάξει ο Ιταλός προπονητής του "τριφυλλιού".

Λογικά οι άλλοι 10 θα είναι οι Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο και Μπεργκ. Ενδεχομένως ο Λουντ να επιλεγεί αντί του Βιγιαφάνιες σ' ένα πιο σφιχτό κέντρο.

Την 20άδα της αποστολής συμπληρώνουν οι Οδ.Βλαχοδήμος, Ρέις, Νάνο, Κουτρουμπής, Στάικος, Μπουμάλ, Π.Βλαχοδήμος και Κλωναρίδης.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Λέτο και Τελάντερ που συνέχισαν την αποθεραπεία τους, καθώς και ο Αμπέντ, ο οποίος φανερά πια δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Στραματσόνι. Ο Ιταλός επιβράβευσε αντίθετα τον νεαρό Στάικο για την παρουσία του στην προετοιμασία.

Photo Credits: Actionimages.gr

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.