Με ταξί φυγαδεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!

Ούτε τη μισή διαδρομή από το Φάληρο στο Κορωπί έκανε η αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού για το φόβο των Ιουδαίων προτιμήθηκε να γίνει στάση στη Μεσογείων και άπαντες να γυρίσουν στα σπίτια τους με ταξί.

Ούτε που τόλμησε να πλησιάσει στο προπονητικό κέντρο η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφοντας από το Καραϊσκάκη.

Οι άνθρωποι των "πρασίνων" είχαν ενημερωθεί για τη μετακίνηση μεγάλης μερίδας οπαδών προς το "Γ.Καλαφάτης" και την εκρηκτική ατμόσφαιρα και για να μην κινδυνεύσει οποιασδήποτε αποφασίστηκε το πούλμαν να σταματήσει στη διασταύρωση Μεσογείων & Κατεχάκη, στο ύψος του Μπάντμιντον, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ να μεταβούν στα σπίτια τους με ταξίδι που είχαν ήδη ναυλωθεί γι' αυτόν το σκοπό και περίμεναν ήδη στο σημείο.

Τη... δύσκολη αποστολή να μιλήσουν με τους συγκεντρωμένους και οργισμένους οπαδούς ανέλαβαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Σπύρος Βλάχος και ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...