Με ταξί φυγαδεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!

Ούτε τη μισή διαδρομή από το Φάληρο στο Κορωπί έκανε η αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού για το φόβο των Ιουδαίων προτιμήθηκε να γίνει στάση στη Μεσογείων και άπαντες να γυρίσουν στα σπίτια τους με ταξί.

Ούτε που τόλμησε να πλησιάσει στο προπονητικό κέντρο η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφοντας από το Καραϊσκάκη.

Οι άνθρωποι των "πρασίνων" είχαν ενημερωθεί για τη μετακίνηση μεγάλης μερίδας οπαδών προς το "Γ.Καλαφάτης" και την εκρηκτική ατμόσφαιρα και για να μην κινδυνεύσει οποιασδήποτε αποφασίστηκε το πούλμαν να σταματήσει στη διασταύρωση Μεσογείων & Κατεχάκη, στο ύψος του Μπάντμιντον, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ να μεταβούν στα σπίτια τους με ταξίδι που είχαν ήδη ναυλωθεί γι' αυτόν το σκοπό και περίμεναν ήδη στο σημείο.

Τη... δύσκολη αποστολή να μιλήσουν με τους συγκεντρωμένους και οργισμένους οπαδούς ανέλαβαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Σπύρος Βλάχος και ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!