Μένει οριστικά Λεωφόρο, ο όρος που έθεσε το ΟΑΚΑ

Ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην απόφαση να μην αλλάξουν έδρα, μετακομίζοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΗΠΕΔΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
leoforos EUROKINISSI

Στην ιστορική του έδρα, το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα δώσει οριστικά ο Παναθηναϊκός τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε διάστημα τριών εβδομάδων με τον Ολυμπιακό (28/10) και την ΑΕΚ (19/11).

Αν και το τελευταίο 10ήμερο εξετάστηκαν ενδελεχώς όλες οι παράμετροι, γύρω από μία μίνι-μετακόμιση στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά τις επαφές που έγιναν με τη διεύθυνση του ΟΑΚΑ, διαπιστώθηκε πως η όλη κατάσταση ήταν "ασύμφορη" οικονομικά για τους "πράσινους". Κι έτσι η πρόταση μένει στο... συρτάρι.

Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις που έγιναν με τους επικεφαλής του ΟΑΚΑ, ζητήθηκε από τον Παναθηναϊκό να πληρωθούν συνολικά 300.000 ευρώ ως "έναντι" της οφειλής ύψους 900.000 ευρώ που υπάρχει απ' τη χρήση της σεζόν 2012-13. Οι "πράσινοι" είχαν διακανονίσει το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν να εξυπηρετούν τους διακανονισμούς κι έτσι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Σταδίου, θέλοντας να εξασφαλίσουν κάποια από τα χρωστούμενα, έθεσαν στο τραπέζι τον εν λόγω όρο.

Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό απ' τους "πράσινους", αφού αν συνυπολογιζόταν και το ποσό που θα έπρεπε να καταβάλουν για τα λειτουργικά έξοδα (η ΑΕΚ ζήτησε να μοιραστούν), στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα... έμπαινε και "μέσα" απ' τη χρήση του ΟΑΚΑ στα δύο ντέρμπι.

Μέσα σ' όλα δε, η παραμονή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, επιθυμούσε διακαώς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς θεωρεί πως μία μετακόμιση στο ΟΑΚΑ για τα δύο ντέρμπι δεν θα ωφελούσε τους "πράσινους" αγωνιστικά...

Ολα λοιπόν δείχνουν ότι θα παραμείνει στη Λεωφόρο για όλα τα ματς της σεζόν, ενώ θα τεθεί επί τάπητος στο ΔΣ της Παρασκευής και η προοπτική να εκδοθεί νέα σειρά διαρκείας, για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της χρονιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK